Dobrý den, děkuji za odpovědi. Zkoušel sem snad všechno co mě napadlo agp2 to neni. A asi to neni ani grafikou. Všechno šlo hladce nainstalovat, bez zvukovky dobrý, ale po přidání zvukovky zmatky. Možna, že to ale neni ani zvukovkou, protože co jde dělat za náročnější operace bez zvuku? Je ale jistý, že to pěkně tuhne a samo se to restartuje. Např: Po spuštění muziky to hraje přesně devět minut a restart. Při pokusu nainstalovat hru restart, nebo zásadní vyjímka. Občas to hází hlášky jako na adrese 0147:000031cd, 0167:bff9dfff, 0028:01000fff a jiné došlo k zás vyjímce, nebo chyba aplikace explorer, aplikace explorer porušila obecnou ochranu v modulu krln386.exe na adrese 0001:00002986. Je to k zbláznění. Potřebuju ten počítač a nevim si rady. čim to může být? Nové via ovladače jsem nainstaloval, ty starý detonatry mam taky. Mam Windows 98SE. Nevim jak by mi pomohli různé verze windows, ale zkusim to. Zvukovou kartu mam ess1938. Nemůže to být hdd, nebo přímo deskou, dá se zjisti jestli jsou v pořádku? Prosím poradtě. Jakýkoli nápad. Děkuji