Citace Původně odeslal BeachKEN
Citace Původně odeslal Andreas
Chyba je hlavne v AMD, ale taky v ASUSu, AMD proto, ze poradne netestuje a nedostatecne podporuje, nema vlastni prekladac ani development support - vsechno je delany stylem, nam to tady bezi tak to je asi spravne. Asus ma body dolu za to posledni dobou jeho desky uz nejsou to co byvaly.
Co chces na poskladani pocitace skazit? Komponenty jsem si vybral sam a do patice procak obracene nedas, vse bylo znackove a ty kingstony jsou na asus strance napsane jako podporovane. Jo Alternate mozna netestuje na vsech benchmarkach - maj vlastni testsuite, ale ten to nemusi odhalit.
No newim, ale odsuzuješ to dost snadno, měl jsi vzít nějakou jinou desku, například o GIGABYTE a zkusit to, myslím, že by to jelo okamžitě 100% stable bez problémů, tím že přejdeš zpátky k Intelu si rozhodně nepomůžeš, spíš naopak, ale je to tvoje věc. Taky jsi psal, že ti to stavěla firma, tak proč se teď oháníš tím, že procak obracene nedas? Zarážející.
Co je zarazejici na tom, ze si proste myslim ze komponenty jdou seskladat jenom jednim zpusobem a ze ta firma na tom nema co skazit? vybral jsem si ho v konfiguratoru a prisel mi postaveny a zahoreny postou.