Citace Původně odeslal Ladis
Citace Původně odeslal Kankal
Já bych se pokusil ségru přesvědčit, ať radši koupí 17-palcový kvalitní CRT. Bude levnější než LCD a pro děti, které budou pravděpodobně hrát, koukat na filmy atd., určitě mnohem lepší. S LCD do 10000 bych ještě nějakou dobu počkal...

EDIT: Jo a konkrétní CRT bych vzal třeba Samsung 757 NF.

Pokud ségru nepřesvědčíš, tak z těch dvou, co tam máš bych radši vzal toho Hyundaie, který má přijatelnější odezvu. Ale radši si ještě sežeň nějaký recenze, protože deklarované parametry se mohou od skutečných vlastností nepříjemně lišit.
Já bych zase řekl, že pro děti je určitě vhodnější LCD monitor, ségra je rozumná a pro své děti chce to nej. Kupovat pro doma v dnešní době CRT je hovadina !!!!
Jinak ten ACER AL1531 je s deklarovanou celkovou odezvou 16ms a ten Hyundai nebude lepší.
Toho ACERA 1531 mám teď náhodou doma a za ty prachy je to docela schopný panel a navíc je kovový (AL), žádný plast a má i DVI.
Hmm ale ja bohuzel psal ACER 1513, ne 1531, ten je asi o 2k drazsi, i kdyz to by jeste mozna proslo...
Navic segra jako kazda zenska chce aby ji pocitac ladil s ostatnim nabytkem(hlavne tmavy)-a ten hyundai je cernostribrny, takze se ji libi vic.
Ale jeste uvidim, v Patek zajdu do czechcomputeru a necham si je predvest a uvidim.Nevite jak to v czechcomputeru chodi s takovymto zkousenim, nebudou delat problemy?