Stránka 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 76

Téma: MS Office vs. OpenOffice

Standardní

Citace Původně odeslal Tamango
    Citace Původně odeslal Rainbow
    Ten "produkt" Software602 je vyslovene shit
    súhlas
    souhlaS
    Life is easier when you are told what to do, but it isn't real life.

Standardní

Vsadim se, žejediný co je na tiom dobrý je cena.

A to v dnešní dovbře nikomu nevadí. Burn

Standardní

Citace Původně odeslal Dolby_cz
    mno taky jsem o tom uvažoval, a došel jsem ke stejnému závěru jako při porovnání Win&Linux ... jedniný a hlavní důvod proč to nechci a nemůžu mít je nekompatibilita s ostatními počítači, resp. s počítači, se kterými se nejčastěji dostávám do kontaktu (škola, rodina, práce) a abych fšude dával něco místo MS do toho se mi fakt nechce
    Tyto veci vetsinou jsou mezi sebou hafo kompatabilni. Pokud ti nestaci kompatabilita MSO->OO tak pouzivej PDF to je kompatabilni vsude a nemusis se pak vymlouvat !!
    ASUS P5B-VM, Intel Pentium IV 3.0GHz, 2x512MB DDR2 667MHz, Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB cache, Liteon SOHW-1673S, CoolerMaster Centurion 541, Genius HT 5.1, Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 CZ černá OEM, Razer Diamondback Chameleon, Fujitsu-Siemens P19-2

Standardní

Citace Původně odeslal GS
    sebou hafo kompatabilni. Pokud ti nestaci kompatabilita MSO->OO tak pouzivej PDF to je kompatabilni vsude a nemusis se pak vymlouvat !!
    Opravdu nepohodlné, navíc v praxi needitovatelné, bez revizí a spol., obecně - střela vedle!
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Kdyz je tu tolik odborniku na Open Office, tak mi pls nekdo poradte jednu vec. Ve firme mame dva oficialni MS Office a 4 Open Office a potrebujeme aby kdyz na serveru bude nasdilena "pracovni kniha" aby si ji mohli vsichni otevirat v exelu (MS Office i Open Office) - deje se to ze pokud tu knihu ma otevrenou nekdo na open offcice pak ji neotevre nikdo jiny. S MS office no problem...co s tim...?
    KUK!

Standardní

No v tom to je MS je takovej protikonkurenční ha.zl že to prostě nepoporuje!

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Aeris
    Kdyz je tu tolik odborniku na Open Office, tak mi pls nekdo poradte jednu vec. Ve firme mame dva oficialni MS Office a 4 Open Office a potrebujeme aby kdyz na serveru bude nasdilena "pracovni kniha" aby si ji mohli vsichni otevirat v exelu (MS Office i Open Office) - deje se to ze pokud tu knihu ma otevrenou nekdo na open offcice pak ji neotevre nikdo jiny. S MS office no problem...co s tim...?
    .csv
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

Myslím, že je to uplná blbost. Dneska se to domů nevyplatí.

Standardní

Citace Původně odeslal KtK
    .csv
    KUK!

Standardní

asi ze mas pouzivat format(priponu) csv
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

Citace Původně odeslal josefec
    Myslím, že je to uplná blbost. Dneska se to domů nevyplatí.
    Muzes byt konkretni, docela me to zajima, OO.org pouzivam uz dva roky,
    a nemuzu si na nic stezovat. Snad jen to ze to je prehnane komplexni,
    treba pro myho brachu je nejlepsi 602ka, je tupa a i tupec se ji nauci.
    ITF FreeNet Liberec

Member
    Vliv
    276

Standardní

Ni je to moja myslienka, cital som to niekde na nete:

Kazdy software stoji rovnako, ci je to Windows alebo Linux alebo MsOffice.
    Athlon XP(palomino) 2000+@2200+,MSI KT4V,MSI Geforce 4 MX 440VTD,512MB RAM, Seagate 80GB, Slackware Linux

Vliv
    298

Standardní

.csv
    cvs je takovej hoooodne simple format na tabulky. Jediny co to umi, je uchovat jaky text je v ktery bunce. Zadny barvicky, jakykoliv formatovani atp.. proste jen plain text. Takze to byl asi spis vtip, nejspis tam budete mit i neco slozitejsiho. Na druhou stranu je to tak primitivni, ze to umi snad kazdej tab. procesor.
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

.csv
    cvs je takovej hoooodne simple format na tabulky. Jediny co to umi, je uchovat jaky text je v ktery bunce. Zadny barvicky, jakykoliv formatovani atp.. proste jen plain text. Takze to byl asi spis vtip, nejspis tam budete mit i neco slozitejsiho. Na druhou stranu je to tak primitivni, ze to umi snad kazdej tab. procesor.
    Co, že to je ten *csv, to je v OpenOffice, když uložíte něco v Calcu?

Standardní

já používám Easy Office taky zadarmo a má v sobě hrozně věcí

Standardní

Citace Původně odeslal sebad
    To je jako ňákej další "šmejd"?

Standardní

vůbec já sem s nim max spokojenej a připadá mi že má ještě víc věcí na výběr

Standardní

vůbec já sem s nim max spokojenej a připadá mi že má ještě víc věcí na výběr
    To je trochu věc názorui, ale fakta jsou fakta.

Standardní

A ten Easy office jde i na win? nebo co to vlastně je?

Standardní

tak nas ted cekalo naistalovat 250 lidem na compy (statni sprava) OO ... sleduju vyvoj asi rok..a myslim ze verze 1.1 je naprosto v pohode...skoleni pro uzivatele stalo malo 1 lektor (15 notebooku tady na urade) x 3 sezeni po dobu 2 dnu. Lidi si stezujou jsou zvykly 7 let na MS,ale fakta jsou fakta..chybi nam 100 licenci * 9000 .. to jsou usetreny penize...

ad :josefec premejslis taky kamo..nez reknes BURN??
    WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz

Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Ganja-NIN
    ad :jezevec premejslis taky kamo..nez reknes BURN??
    Ehm, jezevec se v tomhle dredu neobjevil, aspon co jsem ho zbezne projizdel.. Spis jsi asi mel na mysli josefece? na toho to sedi dobre..

Standardní

V OpenOffice je export do *.PDF formátu. Existuje možnost, jak *.PDF opět vyeditovat? Ptá se mě to na vstupní filtr, ale PDF v seznamu chybí.
    Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO

Standardní

jedine acrobat full...vsechny programy co editujou PDF musi platit licenci adobe...takze aspon ze umi openoffice ukladat do PDF
    WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz

Standardní

Dějuji. Na to, že je tak rozsáhlý a zdarma bych toho už chtěl opravdu moc.
    Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO

Standardní

Omezení na 32000 řádků v calcu, pak mi chybí ve Write zobrazení Normálně a Osnova. Ale jinak, co byste za ty prachy chtěli? Soubory co OO ukládá sic mají jeho přípony, ale jsou to zip-y ve kterých jsou xml. Teď jsem někde čet, že snad má být součástí i databáze od 602, takže by se to mělo chovat jako Access.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. DNS
    Založil KUBA v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 04.03.2004, 17:13
  2. MW - velke pakety sa stracaju ???
    Založil Rainbow v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 38
    Poslední příspěvek: 10.06.2003, 20:34
  3. MS Office XP a email
    Založil Krado v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3