Citace Původně odeslal Lynch
Citace Původně odeslal Andreas
Jo nova revize procesoru co bude umet aspon 1 GB RAM jo? no tak to sem si pekne nabehl. Takze to s tim ze amd uz neni tak problemove jako byvalo asi nebude vubec horke.
Hmmm. Myslim ze uz jsem se rozhodl co s tim PC.
No Myslim ze delas chybu. Me vsechno slape jako hodinky a jestli ti ten pocitac poskladaly "lameri" za to A64 nemuze . Posilal jsem ti ten link . Asi ses na to nedival co ? Protoze 1 GB tam jde uplne v pohode .
Co se tyce kompatibility pameti , doporucuji si prescist tento link :
http://www.asus.com/products/mb/sock...d/overview.htm

Dole najdes tam vsechny testovane moduly na tve desce . Vzdycky me dokaze nastvat kdyz nekdo , kdo tomu nerozumi nadava na vyrobce procesoru at uz je to Intel nebo AMD a pritom chyba muze byt uplne nekde jinde.
Chyba je hlavne v AMD, ale taky v ASUSu, AMD proto, ze poradne netestuje a nedostatecne podporuje, nema vlastni prekladac ani development support - vsechno je delany stylem, nam to tady bezi tak to je asi spravne. Asus ma body dolu za to posledni dobou jeho desky uz nejsou to co byvaly.
Co chces na poskladani pocitace skazit? Komponenty jsem si vybral sam a do patice procak obracene nedas, vse bylo znackove a ty kingstony jsou na asus strance napsane jako podporovane. Jo Alternate mozna netestuje na vsech benchmarkach - maj vlastni testsuite, ale ten to nemusi odhalit.