Citace Původně odeslal Lynch
No , je pravda , ze jsem jednostrany moduly jeste nevidel v kapacite nad 256 MB , ale ty tam muzes dat dvoustrane , ale jen jen jeden. Ucinil jsem ohledne toho dotaz na podporu Foxe a bylo mi receno , ze se v nejblizsi dobe objevi nova revize A64 , ktera bude mit vylepseny radic pameti , bude rychlejsi a prave opravovat tento problem . Tusim ze jsem to nekde cetl i na internetu .
Co se tyka stability , tak nerikam ze moje P4 byla nestabilni , tak ze padala , ale proste se mi stalo ze obcas to zahucelo . Kopiruji DVD a pouzivam uz hodne stary software ( asi pet let ) na kompresi mpeg streamu . Na P4 se mi to obcas spadlo , nebo hazelo chyby , ale s A64 to jeste neudelalo ani jeden problem . Navic se mi zda ten system s A64 subjektivne mnohem rychlejsi . Je to vsechno takove svizne , plynule . Nevim jak to poradne popsat . Mozna je to jen muj dojem , ale mam z toho fakt super pocit . Je to muj prvni stroj s AMD procesorem . Byl jsem vzdycky velkym fandou Intelu , ale musim ted objektivne rici ze se A64 povedl .
tak to aby som vyskusal nejaky athlon64 system, az na tu cenu kua
a k tej p4ke: ked si to mal pretaktovane, nemal si problem s ramkou?, lebo ja mam na abit is7 oc p4 2.6@3.3 a robim navrhove vypocty chem. reaktorov a moje programky su citlive jak prime na stabilitu , a este mi nepadol ani jeden a to bezia cele dni, na mojom podpis systeme som musel dat dole fsb este o 2, aby to bolo stabilne, aj ked prime bezalo ok 10 h, dost haluz
na tom athlone 64 som zvedavy hlavne na vypocty