Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Výsledky 76 až 84 z 84

Téma: Hercules R9800 je doma - jupí!!!

Standardní

Aha tak to jo tam to na 100% nebylo, ale hlavne ze jede.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Standardní

Já bych se rád šťastných majitelů této karty rád zeptal jak je to s hlasitostí větráčku. Pomalu vymýšlím, kterou 9800 koupit (nebo podobnou) a hlavně mě zajímá kvalita provedení a hladina hluku. Bohužel výrobci moc nemyslí na domácí provoz počítače (kdo už bydlí sám s nějakou ženskou mě chápe) a údaje o hlučnosti odbydou, nebo je to ve skutečnosti úplně jinak. Díky
    Daniel V. (Aradan)

Standardní hluk

Já bych se rád šťastných majitelů této karty rád zeptal jak je to s hlasitostí větráčku. Pomalu vymýšlím, kterou 9800 koupit (nebo podobnou) a hlavně mě zajímá kvalita provedení a hladina hluku. Bohužel výrobci moc nemyslí na domácí provoz počítače (kdo už bydlí sám s nějakou ženskou mě chápe) a údaje o hlučnosti odbydou, nebo je to ve skutečnosti úplně jinak. Díky
    Daniel V. (Aradan)

Standardní hluk

Daniel V. (Aradan)

Standardní hluk

Daniel V. (Aradan)

Standardní větráček

čau lidi tak už ji mam taky...

větráček je ve srovnání s Hercules R8500LE pěknej větrník až mi z toho vlajou vlasy ale neni to zase tak totálně hlasitý řekněmě že na urovni těch 25dB odhadem

OC mam 410/710 víc ta mrcha dělá v zavřenym CASE artefakty taky jsem dal VAGP +0,1V ale rozdíl je asi 5MHz takže to nebudu pokoušet a dam to radši zpět, je chudák nová takže ji radši mam na 390/690 ať se pěkně zahoří.

Nej demo na GPU je R9700 Devebec RNL (ty skleněnky) tam mi to začne už na 415 podivně sněžit.

Taky jsem hned serval ten chladič a máznul pod něj AS3 ale proti tý stříbrný pastě co tam byla žádnej velkej rozdíl uvidíme až se zapeče jinak přítlak je dost chabej a moc nevěřmi těm rantlum na GPU je to tak natěsno že ani nevěřim že to na tom GPU zcela sedí.

Nezkoušel někdo flashnout originál BIOS z ATI R9800PRO co to udělá? Ja jen že třeba Hercules 8500LE mi šel jen na 290/245 a se saphire biosem na 290/280.

Senior Member
    Věk
    53
    Vliv
    293

Standardní

Pri 415 snezi? Sniz frekvenci na GPU.Ty artefakty dela vysoka frekvence pameti.Proste dej min
    Ja se s pametma nedostanu pres 690...

Standardní

Citace Původně odeslal nex
    Pri 415 snezi? Sniz frekvenci na GPU.Ty artefakty dela vysoka frekvence pameti.Proste dej min
    Ja se s pametma nedostanu pres 690...
    neboj nejsem idiot taky mi to došlo (je to frkvence GPU -odzkoušeno) to je taky duvod proč to mam na nižší frekvenci. Vim moc dobře jak otestovat kartu tak aby šla na 100%. Jinak když se objevují tečky,šachovnice jsou to shadery = GPU, když problikávaj trjúhelníky,čáry tak to jsou většinou RAMky. Taky jsem zjistil že na testy GPU je 3DM2001 uplně nanic 2003 je na to krapet lepší.

Jako ideální vidim na test stability R9800 tyhle testy:
    GPU - Debevec RNL (aspoň 10min) a pak kouknout na tuu velkou kouli jestli tam neproblikkávaj tečky

RAM - 3DM2001 Nature (4xAA16xAN), Demo Chimp s Wireframes ON (W) při pohledu na šimpyho sem tam problikávaj některý čárky a to i tehdy když je v normálním zobrezení vše OK! Takže když je vše stabilní je i takt OK.

Standardní BIOS Update

Taky jsem jen tak ze cviku flashnul Bios z Hercules R9800 PRO vše běží OK ale žádnej rozdíl v OC dokonce bych řek že jde GPU ještě o 5MHz míň!

Ale podle biosu a specifikace pamětí jsou R9800NP a PRO od herculesu totožné měli by mít oba 2.8ns SAMSUNG takže rozdíl bude asi jen v napájení nicméně BIOS napájení neovládá ach jo

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ: Popis routeru, použití
    Založil Hardman v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 26.05.2004, 20:38
  2. 8KRA2+ je doma!!!
    Založil bitmap v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 27
    Poslední příspěvek: 22.08.2003, 15:45
  3. Kolik typu je RAID? (1,3,5,0,...)
    Založil Lada Zuzjak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6