Jasně, každej má svůj názor a vkus - mě třeba iRiver fakt nevyhovuje a nelíbí se mi, tobě zase nevyhovuje Panasonic. Já jen říkám své zkušenosti a názory k oběma přehrávačům.

Pause mi neschází, stejně jako nějakej ekvalizér, kterej zvuk většinou nikdy nevylepší - stačí mi S-XBS u Panasonicu, ve spojení s SportaPro to nemá chybu při žádné skladbě.

Osvtělení na své CT700 nemám a taky mi nechybí, stejně jako mi nevadí malý displej, protože ho téměř nepoužívám. Přehrávač mám v kapse na pásku a ovladač připnutej třeba na bundě a k ovládání mi stačí pouze to petisměrné tlačítko.. abych přeskočil na jiné album, stačí mi chvíli přidržet přetáčení a je to.. nemusím v ničem listovat, ani se dívat na displej.

Ještě nikdy se mi nestalo, že by přehrávač přeskočil, koktal.. antishock funguje náramně dobře a to i na RW, či horších CD - narozdíl třeba od Safy.. a to má jen 100s. S tím špinavým CD fakt nevím, kde na to přišel... mám opačné zkušenosti..

Rádio fakt neposlouchám - stejně tam nehrajou nic pořádného. A raději opravdu ocením dlouhou výdrž než milion fcí, které bych stejně nikdy nevyužil. Třeba playlisty nepoužívám ani na PC. Navíc v době, kdy jsem CT700 kupoval (za 4500), se dal za obdobnou cenu pořídit ještě Safa a IMP350.. jsem rád, že jsem koupil Panasonic. Známý má se svou Safou samé trable - seká se, nečte a nic nevydrží. Kámoš si zase koupil za 8000 IMP550 a myslím, že za ty prachy jsou i lepší přehrávače (tehdy) - lepší poměr cena/výkon, nemluvím teď o milionu více-méně užitečných fcí.

Takže pro mé potřeby je CT700 fakt dokonalý player a za tím si stojím.