Kokal jsem, že dorazil na Alzasoft a už se dere v prodejích nahoru... chtěl by se někdo z nových šťastných majitelů podělit o zkušenosti...?
Kokal jsem, že dorazil na Alzasoft a už se dere v prodejích nahoru... chtěl by se někdo z nových šťastných majitelů podělit o zkušenosti...?
MSG
----------
Didaktik M
Commodore C64
no v alzaci ho maj uz sakra nejakej patek, tos asi zaspal. jinak ho mam od unor/2003. a je perfekt, barvy i geometrie supr, zadny vadny body. desktop mam 1280x1024 , ostrost velmi dobra.
Laser G9 + Logitech G930
jo, ja, ze ted nejakou dobu nebyl na sklade... jinak dekan za hodnoceni.
MSG
----------
Didaktik M
Commodore C64
Je super ale pri zmene zo svetleho na tmave ostavaju dost dlho tiene, a tiez ked chodim mysiakom po ciernom pozadi tak zanechava matny "chvost". Ale vidim to len vecer.![]()
stíny?! To je celkem maso, doma na kompu ses hlavně za tmy, specielně teď v zimě...Sere tě to nějak výrazně?
předem díky
MSG
----------
Didaktik M
Commodore C64
dost ma to serie.
Vcera som to skusal. Som si v acdsee priblizil jeden cierny obrazok s bielym pismom a ked som s nim chodil hore dole tak to bolo dost neprijemne.
me to nic takovyho nedela. asi mam holt dobreh kousek)
Laser G9 + Logitech G930
celkem divný, zkouším to tady v práci na nějakým ADI a je to v poho, nic takového jsem ještě neviděl... je to třeba vidět v hrách nebo při filmech? Tenhle problém mají starší 100Hz TV při rychlém pohybu, třeba sportu, ale myslím si, že to má společný jen ten symptom, ne příčinu. Jo, a kolik je podle tebe, "dost dlouho"?
MSG
----------
Didaktik M
Commodore C64
PodpisSe nemas cim chvalit kuaDidaktik M 64KB RAM, CPU 8080 1MHz, TV out; monitor: Tesla Merkur 2, I/O: keyboard, 2xjoystick Kovozávody Prostějov, external data source: tape Hitachi; zvuk:built-in repro s reg.hlasitosti (vlastní tuning)Se probud pise se rok 2003
![]()
a co jinak nastaveni toho monase a spol? muze to nekdo srovnat napriklad s eizem? no aby to nebylo podobne aocecku?
btw (msg) i didous Mko mel CPU zilog80 na 3.57MHz![]()
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Menu je uplne stejny jako v AOC7glr+ a i chyby v obraze(ujizdi mu rohy mirne) Imho je to stejny jako aoc9g+ protoze obrazovka mi prijde stejna,ale snad ma lepsi streva![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)