Citace Původně odeslal haf
Citace Původně odeslal Beleg
jaky nastaveni kua?jestli si nechal polozku na Auto,tak to znamena,ze jedou synchro s FSB procaku tak si s tema nastavenima trochu pohraj a budes mit jasno jestli na to maj pameti vliv nebo ne......jinak kdo ti rek,ze XP1800+ musi zvladat 200MHz FSB? a ses si vubec jistej,ze 200MHz FSB zvlada deska?
Jaky nastaveni? RAS to CAS delay, CAS latency a tyto ostatni blbosti - do techto jsem nerypal. Samozrejme ze pameti jely synchronne s FSB, jinak to ani nema smysl.
To ze XP1800+ jede na 200FSB mi rekli na eroticke lince 906 333 333 Samozrejme ze jede, proc by nejel? Pokud zmensis nasobek tak, aby frekvence byla priblizne stejna, a mas pameti co zvladaji 200Mhz, desku ktera zvlada 200Mhz, tak muzes jet v pohode FSB 200Mhz synchronne s pameti, procesoru je to jedno.
V teto desce jsem ho rozjel 9.5*200 FSB(200Mhz mem) = 1900Mhz stabilne, 200*10 uz z nejakeho duvodu nejede.

Já bych si nebyl tak jistý tím, že každej procík zvládne 200MHz FSB na nominální frekvenci asi ano, ale přetaktovanej - vlastní zkušenost.