Víš že bych to celkem bral dělat profesora na výšce ale jeste nemam pořebné vzděláníškoda.
No ja jsem jeste nemel možnost odskoušet XP bez chladiče a stím snižováním výkonu je to pěkná sviňárna občas je užitečná ale většinou mě tak leda nasere.
No nevim jestli je špatná architektura ale ten výkon u programu je tím že většina firem (windows XP není na Atlon Xp je to jen marketingový trik i když to tvrdí microsoft Xpčka vyvíjel s intelem) a tudíž je pentium dobre na praci s programy (ale ne typu office to nepovažuji za moc náročný program)
A jak myslíš ten brtální výkon mno abych ti pravdu řekl viděl jsem jak vypada brutální výkon na AMD xp co se týče převodu do Divx jedním slovem ta bestije prostě trhá film a ne u přehrávání ale u komprimace a tomu říkám mooc náročný program
víš je o AMD všobecně známo že dělají chyby u jer je to jedno
A znovu spátky k brutálnímu výkonu co se týče her se snikým nebudu přít že je AMD postavené na Xp výkonější a proto se bavim na tomto foru a hlavně o AMD jelikož nejsem zarputilý a staromódní člověk co si myslí že intel má nejlepší procesory na světě![]()
![]()
![]()
A když je někdo prase a myslí si že když intel má tepelnou pojistku která mu vypne komp když se přehřeje,je najivní vul jelikož co se týká mé desky tak pokud chci svůj procesor zvednout tak nestačí přilívat fbs ale musím i zvednout napětí procesoru.
a když jsme u těch za**anejch mege společností tak jsi zapoměl Aple (misrosoft je jeho majoritním vlastníkem holt Bill vypek Jobse)

Odpověď s citací