Citace Původně odeslal MrFann
Asi jeden z MALA jsem byl taky okraden -EUROTRONIC- hned sem sel na Policajty -hledali ho marne. (oznameno o velikonocich!!!!!)

Teprve dnes ctu NA NETU : sem si dal vyhledat EUROTRONIC na seznamu a co nevidim: DOPADEN ....

PS:muj spis byl odlozen a jak to tak vypada je odlozen stale.

Zitra vletim na Policajty a zkopujim *** -co CHRAPOU!!!!
o policajtech nema cenu se vubec bavit... pred pul rokem mi vlitnul primo pred auto z chodniku maly kluk na kole. Proste docela banalni havarka, kluk uz je davno v pohode. Vysetrovani jim trvalo 5 mesicu a nakonec me oznacili za vinika nehody, protoze nejaky idiot na katastru zapsal ten chodnik jako normalni komunikaci (i kdyz je siroky jen 1 metr). Takze mi prisili nedani prednosti zprava -> paragraf 223 - ublizeni na zdravi z nedbalosti... a tak mam ted podminecne zastaveni trestniho stihani a rok nesmim udelat ani zadny prestupek, jinak me pozenou pred soud a pak mozna do lochu na 1 rok. Dobre ne? A to vsechno jen kvuli tomu, ze jel jeden potresteny kluk po chodniku jako blazen

No a pak se divte, ze si tady kazdy hajzl podvadi slusny lidi, kdyz mame plicajty k nicemu...