No tak lidi. Zbyva mi jeste asi 5 hodin do onohop stretu s prodejcemNejake posledni napady ci doporuceni
![]()
Muja plan je zatim takovyhle:
1.Provrtat onoho prodavace laserovym pohledem hned po prichodu![]()
2. Nejdriv ho odpalkovat ohledne tech ulamanych rozku s tim ze nic takoveho tam pri prebirani nebylo a ikdyby, mel si toho vsimnout - to ze ho prevzal potvrzuje ze byl fyzicky OK. (znova pripominam ze o zadnych ulamanych rozkach nevim)
3. Okazat spaleni CPU na vnitrni vadu - CPU v dobe "posledniho dechu)
bezel na zakladni frekvenci i napajeni. - nabidnu jem klidanko prozkoumani meho chladice i zbytku compu. (tady je predem jasne ze tim se nebudou chtit zabyvat a ikdyby nemam co skryvat). Upozornim je na to, ze oni mě musi dokazat ze ja ho neznicil a nikoli naopak!
4. Pocitam ze hadka se dostane az sem a tak mu tam necham adresu s tim, at mi doporucene poslou podrobnou technickou zpravu s tim ze to potrebuju pro odvolani - ze s ni pujdu na ČOI (dam jim najevo ze vim kde presne ve Zline sidli) s tim ze ho ubezpecim ze mam 90% procentni sanci na uspech a jestli ano, tak pro ne to znamena pokutu nejen od ČOI, ale ze spolu s nima vetsinou chodi i kontrola ze ŽIVNOSTENSKEHO ŮŘADU ktera si pry vzdy neco najde, takze i kdyby nepomohla ČOI, tak nejaka pokutka bude.![]()
5. Taky ho pozadam o jeho jmeno, ze ho uvedu do one zpravy, ktera se dozajista dostane (treba i s nejakou tou pokutou) do rukou jeho zamestnavatele (osobni zastraseni by mohlo pomoci - dotycnemu prodavaci uz to nebude tak uplne fuk - ze je to mezi mnou a firmou, od ted uz v tom lita taky)![]()
6. Samozrejme plati ze nic nebudu podepisovat - ani ze si nechci prevzit vyreklamovany CPU.
7. Pripomenu ze muj tel. maji a kdyby tu reklamaci prehodnotili jinak, muzou mi zavolat.
8. Slusne podekuji a odejdu bez prasknuti dveri![]()
9. To uz sem sice nepatri, ale tak jak tak se de vecer na pifo a za babama![]()
![]()
10. Cekani................nevim jak dlouho.
11. Pokud se nic nestane opisu tady z fora z nejakeho thredu co jsem videl odstoupeni od kupni smlouvy.
12. Tak a tady jsem skoncil. Pokud mi poslou opravdu nejakou podrobnou technickou pravu, nevim co s tim ci co dal. Jedine co pak budu moct udelat, je hodit ji sem na 4um. S tou ČOI zatim jen blafuju - nechce se mi to nejak oblitavat, ale treba se prinutim - koneckoncu vic jak onen CPU a trochu casu neprodelam...........
Takze: Jestli ma nekdo jeste nejakou dalsi radu ci upozorneni na nejakou chybu v mem "planu"..........jeste je cas to prihodit.
Jestli se tohle povede, poslu 4u 10% z ceny noveho CPU (ktere si tim padem nebudu muset kupovat) jako diky![]()
P.S.: Kazdopadne jeste dnes poslu prispevek s popisem, jak to probihalo.

Odpověď s citací