Neni to malo?
pouzivam driver "radeon", ktery mi sam dal linux, viz XF86config-4:tady: http://www.xfree86.org/4.3.0/radeon.4.html se o nem pise, ze umi jen tech 24b. Na webu ati jsem pro linux nasel drivery az pro mladsi kousky. nicmene zkusil jsem stahnout rpmko pro r8500, coby "nejblizsi" model (pro xka 4.3.0, protoze v man xfree se na poslednim radku pise prave tahle verze) a vyhodilo mi to hlasku:Kód:Section "Device" Identifier "device1" VendorName "ATI" BoardName "ATI Radeon" Driver "radeon" Option "DPMS" Option "EnablePageFlip" "on" EndSectionnekdo tady neco podobnyho snad resil pres --force, ale toho se krapet bojim.Kód:[root@kktnk inst]# rpmi -i fglrx-glc22-4.3.0-3.2.8.i586.rpm file /usr/X11R6/lib/libGL.so.1.2 from install of fglrx-glc22-4.3.0-3.2.8 conflicts with file from package libxfree86-4.3-23mdk
Jak na to? At googlim, jak googlim, nic vhodnejsiho nenachazim.
jo, taky bych rad rozchodil overlay a xv extension..mplayer mi pres tohle nechce prehravat.. u xv napise
a u xover:Kód:Xlib: extension "XVideo" missing on display ":0.0". Sorry, Xv not supported by this X11 version/driver
Kód:VO XOverlay need a subdriver