ja jsem psal, ze na default vsechno naprosto v pohode, ale jakmile jsem zkousel fsb 166, nedej boze 200 mhz, tak uz to delalo problemy. jinak ty ses mozna zvyklej (vzhledem k tve druhe desce od solteku ) na vselijaky postupy jak rozchodit nektery veci, ale ja na to zvyklej nejsem a zvykat si nechci... proste to ma ve specifikaci ze to umi FSB 200, tak nechapu proc to dela problemy (a jak je videt, nejsem sam)...
ty moje drivejsi problemy se soltekem byly dost podobny, kdy na desce s kt266 se mi zase nepodarilo na odemcenym duronu rozjet fsb 133 deska vubec nereagovala a nepomohl ani clear cmos. az z niceho nic asi po pul hodine se to najednou rozjelo na fsb 100 samozrejme, vickrat jsem to radsi nezkousel.
na jinej desce se soltekem s kt266A zase nefungoval thoroughbread 2400 (kterej opravdu oficialne podporovanej neni), coz mi dost nas.alo, kdyz treba takova staricka kt7a s nim v pohode funguje...
k tem penezum: je to snad ta nejlevnejsi deska s kt600 co se u nas da sehnat, o nforce deskach vubec mluvit nemusim, ty jsou cenove uplne jinde, takze asi tak...