Citace Původně odeslal Jezevec
Jak sem psal, ja bych do toho sel, protoze pokud ti to prevzali bez zavad = nebyli na nem viditelne vady. To ze ted budou tvrdit ze je nekde ocouzenej/mechanicky poskozenej je uz jejich smula.

BTW: Nejvic me dostal jeden technik, kterej odmital prevzit do reklamace desku s evidentne odpalenym swabem (proste prask). Tak sem mu vysvelil, ze tohle je beznej projev zavady chipu a ze jestli ma problem, klido si na to necham udelat asi hodne drahej znaleckej posudek (kterej by konstatoval vadu desky - naka chybka v zapojeni tusim, jak se pozdejc ukazalo, byla v haji cela serie).

Paac kdyz neco odejde v PC na 90% to bude smrdet, protoze to shori, ale to jeste neni duvod k odmitnuti reklamace.
Mno me se zdalo ze ten papirovy stitek (co na nej byva jen prodejni cislo) nalepeny zespoda CPU byl trosku naoranzovely, ale nevedel jsem jestli to neni jen spinavy - odlepovat jsem to nechtel. O tech olamanych rozkach bych se s nima pohadal - v tom ted nevidim problem, ale na to ze je spaleny jim nemam co rict a jestli proste budou stat na tom ze jsem ten CPU nejak spalil, jsem v koncich.
To je opravdu jedina moznost reklamace takova, ze to ze je spaleny (eventuelne ty rozky) meli poznat hned na miste a hned zamitnout reklamaci a nemeli to posilat nekam, kde to bylo mimo muj dohled, kde to mohl zmrsit kdokoliv?
Neexistuje nejaka vymluva na kterou bych to mohl shazovat - to ze se obcas CPU proste spali (znici) jako kterykoliv jiny elektrospotrebic?