@ Beleg - Dík Ty mechaniky jsou stribrno-cerne s tim, ze na combu jsou znova udelane napisy, snad to jde na strance aspon trochu videt. Napis se mi (a lidem, co u me byli.. az na matku, ale ta rika, ze se toho celeho boji, ze ji to kopne ) fakt hodne libi. Poslu jeste fotky tech supliku, tam by se ti to snad mohlo libit, napis bude schovany a bude tam cerny VIPowER s
celem a la stribrna metaliza

@ Commander - no flame, please. Ja to myslel dobre a nenavazim se do Tebe. Jasne jsem rekl, ze tak jako jsou jiste "tradice" - pojmenovani aut, tak je tomu i u PC a jasne jsem rikal, ze vetsinou jde o hardcore mody a lidi tomu pak davaj drsne nazvy a je to tak OK (to s tim citroenem devil je trosku mimo misu). Kdyz se chces se mnou hadat, tak se podivej i po modech ve svete. Takze: Ty rikej pocitaci svine, ja mu rikam Silver DEVIL a s kamosem jinak taky dablik Jinak, Airwolf to s tou anglictinou vystihl.

@ KUBA - dik.. to s tim, jak jsi popisoval vznik nazvu TURBOSNAIL, pobavilo cOOl. Taky bych chtel ten displej ale nejak zase zacinam lenivet (zimni spanek)

No a jeste tady prilepim ten navrh na bocnici, co vy na to, nez to necham riznout? (je to schvalne v gifu s malo barvama, aby to moc nezabiralo)

Ta loga vespod jsou tam omylem, byl to podklad pro rezani folie.

PS: sorry, ze je to cesky, ale ted mi nejak nejede diakritika