Chtěl bych si ji pořídit. Byl jsem rozhodnut, ale jen do té doby než jsem si přečetl recenzi na http://www.cdr.cz. Máte tip na nějakou vypalovačku? Na Premium bohužel nemám.
Chtěl bych si ji pořídit. Byl jsem rozhodnut, ale jen do té doby než jsem si přečetl recenzi na http://www.cdr.cz. Máte tip na nějakou vypalovačku? Na Premium bohužel nemám.
Intel Pentium 4 630 3.0Ghz, ASUS P5WD2 Premium, 1024MB Kingston DDR2 667, ASUS ATI Radeon X800GTO, Seagate 120GB, NEC3520A, Silverstone Temjin TJ04, CHILL 400W, EIZO L568-K
Mno zitra bych ji (snad uz konecne) mel mit, takze pokud ji nezkritizuje driv nekdo jiny, jeste chvili pockej![]()
Hromada šrotu...
no nejake seriozni inFo by se fakt hodilo, zatim nevypada moc dobre![]()
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
No, takze asi pred hodinou jsem si ho prinesl domu, ale k memu neprijemnemu prekvapeni NENACETL ANI INSTALACNI CD a k tomu se z nej linou dost neprijemne zvuky.![]()
![]()
Nechci timto nikoho odratit (koneckoncu ani sebe), ale na nejake kloudne info si jeste budete muset pockat
![]()
P.S.: V manualu pisou ze pokud se reklamuje do 15ti dni, vymenuji kus za kus, mno uvidime![]()
Hromada šrotu...
na cdr je uz recenze... cet jsem jen zaver, ale pry zklamani.
no tak myslim ze nato si uz nekdo stezoval na cdrPůvodně odeslal BATMAN
, kamosovi vymenili v CC bezproblemu Teaca, taky vubec nenacetl 2 instalacni CD
btw.: vypalka by mela snad precist vse mnohem snadneji nez obyc CD-ROM, ne? kua to sna d neni mozne jake shity se ted prodavaji, a uz i Plextor
![]()
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
Mno ono to instalacni CD samozrejme nebylo jedine co jsem zkousel!Původně odeslal UFo
Nenacetla zadne CD. Dokonce mam pocit ze si je ani neroztocila![]()
Hromada šrotu...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)