jj mamPůvodně odeslal BATMAN
![]()
prave se rozhoduju jestli Teac, Lite-On nebo nove ten Plextor, po precteni te recenze na cdr se mi ale udelalo spatne, copak to spatne cteni poskrabanych medii bych jeste zkousl (i kdyz je to pro me dulezite), to je ale vlastnost snad vsech plextoru, ocekaval bych ale ze plextor bude vsechny ochrany fuckovat levou zadni a copak sem se tam docetl??
tfujj oni ho snad vypustili na trh s nejakou beta verzi firmwaru nebo to snad neni mozne (a to vse za priplatek cca 400kc oproti Teacu)
2 Batman: aspon budes moct pak poreferovat jak natom ta vypalka skutecne je, mam uz jen cca 3 tydny na vyber, tak doufam ze ten Plextor nakonec nebude takovy shit
btw.: jj Premiumto sem tahat fakt nebudu, a F1?? nedavno se tu objevila dezinformace ze pry v CC meli nedavno cca 14dni par kusu, se mi samozrejme vysmali, posledni kusy se doprodavali v dobe kdy sem zrovan nemal LOVE (tomu rikam pech
)
btw2.: este mam v zive pameti jak si ji koupil Ja8k1 a pak tady nehoraznym zpusobem do vsech prudil (ze on ma F1 a vse ostatni je SHIT) samozrejme v te dobe uz nesla sehnat![]()