Citace Původně odeslal Michal
Citace Původně odeslal Kankal
Tak jsem koupil AC CS2 TC Revision 2 a zarazily mě dvě věci:

1. Hrubý povrch mědi - čím to mám vyleštit?? Poraďte prosím.

2. Dodaná pasta je silikonová - mám tam dát tu, anebo stříbrnou, která byla zabalená u Titanu D5TB(TC), kterej mám na procu teď?
))))) neska sem si taky koupil AC CS2 TC rev2 a taky sem mel titan D5TBTC),ale kdyz sem nandal AC tak sem mel teplotu w klidu 49C(s pastou AC) s titanem 44-5C(s pastou titan) ....dal sem tam tu pastu od AC a ted mam s titanem teplotu w klidu 41 .....nechapu,ale asi sem udelal peknou blbost ze sem si ten AC vubec kupoval......takze mam za 650 aspon silikonovou pastu))
Jám mám s AC CS2 TC rev.2 s přibalenou sil. pastou teplotu v klidu 48 - 51 (proc. 1.55V, 1.6 GHz - 8x203). Ještě zkusim zbrousit tu měděnou základnu, jenže čím?

edit: tady http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=39222 jsem se dočet, že ten Arctic je nastavenej tak, aby udržoval teplotu na 50 stupnich, čemuž přizpůsobuje otáčky...

edit2: zvýsil jsem napětí na 1.68 a frekvenci na 182 (9x203) - víc ze svýho thbreda A nevymáčknu - a v klidu s AS CS2 TC rev.2 ma proc 51 az 54 stupnu při otáčkách kolem 1400... Při zátěži proc stále drží teplotu, otáčky mírně stouply na cca 1700 max.... takže ten chladič je super.