Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: sit a zone alarm

Standardní sit a zone alarm

poradte pls mam doma zapojeny dva pocitace se sdileným internetem, po naistalovaní zone alarmu se druhej comp nedostane na net ? co s tim. Mimo to nefunguji nasitované jednotky. Pokud ZA vypnu vse jde normalne

Standardní Re: sit a zone alarm

Citace Původně odeslal sancho
    poradte pls mam doma zapojeny dva pocitace se sdileným internetem, po naistalovaní zone alarmu se druhej comp nedostane na net ? co s tim. Mimo to nefunguji nasitované jednotky. Pokud ZA vypnu vse jde normalne
    To je normální chování. ZoneAlarm (a ostatní podobný SW) blokují přístup k PC. Musíš ho aktivovat JEN NA INTERNETovém rozhranní nikoliv na domácí síti.

Citace Původně odeslal Paolo
    To je normální chování. ZoneAlarm (a ostatní podobný SW) blokují přístup k PC. Musíš ho aktivovat JEN NA INTERNETovém rozhranní nikoliv na domácí síti.
    prosimte mohu te pozadat abys to trochu rozepsal, moc dobre anglicky neumim a jedine co jsem nasel bylo, ze jsem v TRUSTED ZONE SECURITY dal na low INTERNET ZONE jsem nechal....nicmene zadna zmena
    nebo pokud vis o nejakem programu obdobneho typu v cestine popls

Citace Původně odeslal Paolo
    prosimte mohu te pozadat abys to trochu rozepsal, moc dobre anglicky neumim a jedine co jsem nasel bylo, ze jsem v TRUSTED ZONE SECURITY dal na low INTERNET ZONE jsem nechal....nicmene zadna zmena
    nebo pokud vis o nejakem programu obdobneho typu v cestine popls
    Zkus Kerio Personal Firewall na www.kerio.cz Myslim, ze se nainstaluje jako anglicky, ale pak jde v nastaveni zmenit cestina...
    ASUS P4P800E Intel P4 2.4GHz WinFast A7600 GT TDH 2x512MB RAM PQI 400MHz dual channel Seagate ST3200826AS + Seagate ST380011A + Seagate ST340016A SB Audigy 4 19'' LCD ViewSonic VX920 Logitech MX500

[/quote]

Zkus Kerio Personal Firewall na www.kerio.cz Myslim, ze se nainstaluje jako anglicky, ale pak jde v nastaveni zmenit cestina...[/quote]
    keiro je fajn, ale kdyz jaksi nemas plnou verzi tak pokud pouzivas sdilenej internet tak jsi po 30 dnech nahranej....
    MSI 845PE Max, Celeron 1,7GHz, MSI GeForce Ti 4200 8xAGP 128 MB DDR, 512 MB RAM 333, SoundBalster live 5.1, 40GB HDD WesternDigital, CDRW TEAC 540E, DVD TEAC 516D

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Zone alarm blokuje Outlook express
    Založil Tykoxo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 08.02.2008, 17:54
  2. Zone alarm verze 6..... nefunguje stale povoleni pristupu
    Založil kisch v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 15.08.2005, 21:33
  3. Domaci sit
    Založil Skodik v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 5