Zdravim všechny.Začnu od začátku , jako mnozi jini zde jsem se taky rozhodl zkusit štěstí a předělat Herculese AIW 9800SE na PRO.K dizpozici jsem mel 3 kusy techte karet a tak jsem si rikal ze jedna urcite vyjde![]()
1 karta mi ani nenabootovala do woken.2 karta nabootovala ,ale ikony rozmazaný hrůza.Zbyla posledni karta
![]()
Ta nabootovala obrazek normalni vse se chovalo O.K.Riva tuner ukazoval 8 pipelines a ja byl stastnej,ale ne na dlouho.Pustil jsem 3DMark 03 obraz vypadal uplne normalne a vse slapalo jak ma , az po case jsem si vsiml ze kosticek v obraze ,ale jen na tmavych texturach a odlezcich!!!vse ostatni svetle chodi normalne.Nenormalni je ze to dela jen jekde ( napriklad cernej plast Maxe Payna2 a vse ostatni je O.K) napriklad ve hrach Blitzkriek,GTA 3VC to nedela vubec jak je to mozny
![]()
Ja ta karta v riti nebo ne
Takovy Halo se na tom neda vubec spustit.
Neslo mi to do hlavy tak jsem si hral v ovladacich katy a kdyz vypnu v 3D-kopaktibilita-FORMATY DXT na DISABLE tak je po kostickách ,ale taky po hrani , protoze vsechny novy hry tuhle kompresy vyzadujou.Zajimave je taky to ze kdyz tu kopresy zapnu pomoci Radeonatoru 3 nebo 3D RAGE tak prvni spusteni je bez kosticek dalsi pak uz je nahovno!!!
Tak co s timMam Ovladace posledni OMEGY nebo catalisty je to jedno dela to s obojim.
Nesetkal jste se s tim nekdo nekde?Myslite ze to spravej novy ovladace nebo je ta karta na nic?
Diky vsem![]()