Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
Opravdu uuuzasnej thread! Andreasi, co tim prosimte sledujes? To jako myslis , ze se z tebe cely forum posadi na p...el, ze sis zbastlil vlastni PCI zarizeni?

Nebylo mozna lepsi na zacatku napsat "kluci, ja udelal vlastni PCI kram a budu na tom stavet svuj doktorat, to jsem ale dobrej, co?!"

Takze ti ze srdce GRATULUJI, coz jsi asi chtel slyset, ne?

A uprimne - kdyz se tu nekdo zepta treba i na hloupej dotaz, tak mi prijde prinosnejsi mu poradit, aspon z toho bude mit ten dotycnej uzitek... Kdezto kdyz sem polezou sami "Andreasove" tak to za chvili bude plny typku co se tu budou predhanet, jak je kdo dobrej

Abych to zkratil, souhlasim s Martym, tvoje posty stylem "zbastlil jsem si NECO pres PCI, NEJAK jsem na to udelal ovladace a jsem tim padem hrozne dobrej" jsou na prdlacku
nechapu proc bych se tim mel vytahovat. prestante tu postovat kraviny. pokud si myslite ze se vytahuju tak sem nechodte, ja na tomhle threadu hledam nekoho na vymenu zkusenosti. to ze jsem napsal to co delam mi prijde normalni, nebo nemam psat nic? Nebo je foru povoleno psat jen "bezne veci" jako prelakovani case, protoze vse ostatni je vytahovani? Nechodte sem do threadu pokud vas to nezajima a nepostuje offtopic.