Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: CloneCD

Standardní CloneCD

Zdá se mi to nebo opravdu zrušili CloneCD
    Normalni PC :)

Standardní

Asi se ti to jen zda, ponevadz CloneCD je nyni vyvijen pod firmou SlySoft, ktera sidli v Karibiku a tudiz se ji autorska prava EU netykaji...BTW nezaspal jsi trochu, vsude se uz o tom psalo
    A pokud mash jine informace, tak sem s nimi, ale myslim si, ze bych o tom vedel...

Standardní

Uff to mi spadl kámen ze srdce...
    Já jsem fakt zaspal....

Standardní

Me se ale zda, ze to v EU nemuzes pouzivat !?!??
    ASUS P5B-VM, Intel Pentium IV 3.0GHz, 2x512MB DDR2 667MHz, Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB cache, Liteon SOHW-1673S, CoolerMaster Centurion 541, Genius HT 5.1, Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 CZ černá OEM, Razer Diamondback Chameleon, Fujitsu-Siemens P19-2

Standardní

Citace Původně odeslal GS
    Me se ale zda, ze to v EU nemuzes pouzivat !?!??
    no a ....

Standardní

mel bych dotaz, nevite kde a jak de da zpristupnit pna vezre? mam doma posledni 4.13 nebo nejak tak ale chtel bych mit plnou verzi a ne DEMO! co proto musim udelat-dik!

kdyztak me poslete SZ-dik
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

Zaplatit registracni poplatek, co asi by jsi chtel delat jineho, pokud mas schopnou platebni kartu, tak pres net, pokud ne, tak to dela napr. www.jimaz.cz

Standardní

Tak jsem si stáhl poslední verzi 4.3.1.7 a narazil jsem na jednu podivnost - ačkoliv na webu píší, že jako vlastník plné předchozí verze od Elaborate bytes mohu upgradovat, Clone mi tuto verzi odinstaluje a nainstaluje mi verzi novou jako demo, přičemž ovšem nikam ani nelze zadat licenční kód předchozí verze!!!

Máte to někdo jako plnou verzi V té minulé byla v nastavení možnost "zadat licenční klíč", ale v této verzi toto vůbec není!!!
    Nechápu...?

Standardní

tak ta verze co mas je asi jen DEMO, ktery se neda zmenit legalni cestou na plnou verzi ne? je to mozny? nevim, ale vim ze existuji takovy programky co ti z toho udelaji plnou verzi, ale vice se tady o tom rozepisovat nebudu-jeto zakazany tema!
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

Citace Původně odeslal Jindra Hojer
    Tak jsem si stáhl poslední verzi 4.3.1.7 a narazil jsem na jednu podivnost - ačkoliv na webu píší, že jako vlastník plné předchozí verze od Elaborate bytes mohu upgradovat, Clone mi tuto verzi odinstaluje a nainstaluje mi verzi novou jako demo, přičemž ovšem nikam ani nelze zadat licenční kód předchozí verze!!!

Máte to někdo jako plnou verzi V té minulé byla v nastavení možnost "zadat licenční klíč", ale v této verzi toto vůbec není!!!
    Nechápu...?
    ve složce, kam jsi CloneCD nainstaloval, tak tam je regclonecd.exe nebo něco podobnýho... vyzve tě to k nalezení souboru s příponou *.clonecd
    dal jsem tam zpět verzi 4.2.0.2
    ASUS A7N8X 2.0 DeLuxe; AMD Athlon XP 2500+@9.5×200; 2×DDR 512MB 400MHz CORSAIR CL2.5; ATi Radeon 9500 Pro 128MB;
    CD-RW Plextor Premium; DVD±RW LG GSA 4120B; nVIDIA SoundStorm; Genius SW-5.1 HT; Logitech MX310; SE K750i;
    Seagate Barracuda 7200.7 120GB/7200/2MB; Seagate Barracuda 7200.7 80GB/7200/2MB; SAMSUNG SyncMaster 957DF; MSI BT USB;
    DELL Vostro 1500; Core 2 Duo 2GHz; 2×2GB DDR2 667MHz; GeForce 8600M GT; 160GB SATA; Intel 4965GN Wireless-N;
    DVD±RW DL; WSXGA+; BT;

Standardní

Citace Původně odeslal Jindra Hojer

Nechápu...?
    V techto verzich od SlySoftu je to reseno tak, ze ti poslou soubor Key.CloneCD a ten pak pomoci exe souboru RegCloneCD.exe, ktery se nainstaluje s CloneCD otevres a tim se to zaregistruje...proto

Standardní

aha, tak to sem nevedel! takze ti poslou takovy mensi CRACK

Standardní

myslim, ze registracni soubor a crack je trosku neco jineho....jak samozrejme z hlediska legalnosti, tak z hlediska provedeni....

Standardní

No jo ale oni na webu píšou, že upgrade pro CCD od EB lze, přitom mi to instalátor vesele odinstaluje! Kupodivu ani na netu nevidím - zatím - nějaký náznak řešení, takže fakt nezbyde než se vrátit k původní verzi Neříkám ovšem, že jsem s ní nebyl spokojen...

Standardní

Hele jestli mate doopravdy legalne zakoupene verze a nejde vam to a o mate narok na upgrade a nejde to, tak dejte vedet a ja se kluku ve SlySoftu zeptam, jak to maji reseny...myslim, ze to ale meli reseny tak, ze ta registrace stary rady nesmi byt starsi nez rok, ale novych verzich to myslim uz zrusili

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Zazálohování legálních her na CD/DVD
    Založil Hanz v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.01.2005, 08:53
  2. Alternativa k CloneCD...?
    Založil Umbro v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 22.12.2004, 13:35
  3. CloneCD NEW
    Založil Vlado Velky v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1