Původně odeslal
Antonín Plhal
Asi to fakt nemá smysl. Nejdříve píšeš, že máš problém se SOLTEKem SL-75FRN2-L, pak to vyměníš za ABIT, potom píšeš, že kdyby ti VIA KT jela, tak toho SOLTEKa si necháš a nepřestupuješ na nForce2. Jenom jsem reagoval na tvé komentáře. Asi LAMA nebudeš, ale udělej si pořádek ve svých komentářích. Urážet jsem tě nechtěl, jen jsem chtěl upozornit na velké nesrovnalosti ve tvých komentářích. Víc opravdu nemám co bych dodal.
Tobě evidentně nedochází moc věcí. Asi bych si nepořizoval nForce2, kdyby na KT400 byla možnost FSB400 bez pouštění více šťávy do AGP a PCI. Když má KT400 ofic. podporu FSB333, tak je snad jasný, že pro mě jakožto uživatele nemá význam přejít na nForce2, na kterém taky pojedu 333FSB, akorát by to byly vyhozené peníze. To že mi Soltek nešel bylo způsobeno pamětma teď s OCZ dual channel kitem je po problému, ten Soltek by jel OK, pokud bych je měl, ale když mi deska zezačátku neustále hlásila checksum errory, tak logicky ti přijde divný co takhle blbne a nejdřív zkusíš vyměnit desku, jelikož nikdo z mýho okolí nemá DDR400, jenom 333, takže jsem to nemohl hned vyzkoušet. Když to blblo i u ABITu, tak jsem vadnost desky vyloučil. Byly to prostě paměti, který se mezi sebou nesnášely. Ikdyž ten ABIT měl větší toleranci, šel s nima o něco lépe.