Citace Původně odeslal Antonín Plhal
Vidím to tak: Měl jsi špatný paměti a teď se snažíš si to omluvit a svaluješ vinu na Soltek. Pravda je taková, že lidi co přešli ze Solteka na Abit (trošku to tu pročti a uvidíš, že to není jen z mé hlavy) tím prakticky nic nezískali. Co se týče paměťové propustnosti, tak něco takového bych ani z pusy nevypustil, protože jsi před tím tvrdil, že ti to padá apod., teď tam dáš jiný paměti (ty co jsi v Solteku vůbec neměl) a tvrdíš takovéto hlouposti, jako že to jede rychleji....!
Uznávám, že Abit je dobrý, ale nekritizuj SOLTEK, když ti dá to samé, jen to neumíš najít, nebo správně odzkoušet. HAWK
Abychom si rozuměli, ten Soltek jel na 333FSB Ok, ale prostě nebyl schopnej jet na 400, což bylo to hlavní, proč jsem přešel na nForce2, jinak bych si nechal VIA KT. Proto jsem tím byl znechucenej. To že spousta lidí přešla ze Solteku na Abit vím, tím že toho moc navíc nezískali, to jsem už taky slyšel. Jinak paměti mi jely na stejné časování atd. to že ten ABIT má větší propustnost je holej fakt. On je Soltek spíš víc deska na práci (má lepší výsledky v 3D Maxu atd.), zatímco ABIT jasně kraluje hrám.