Citace Původně odeslal honzAK
Citace Původně odeslal Vitus
Mam ho na svym radkoj na nizsich otackach (na vyssich otackach uz prehlusuje ostatni vetraky v casu) a na zakladnich frekvencich, kdyz na nej sahnu zezadu pres zaslepku, tak se na tom da udrzet prst okolo 5s, pak uz zacne dost palit. V casu mam vetsinou okolo 34-36°C (coz je stejny jako s orig. chladicem). Vetracek se mi taky otaci proti smeru hod. rucicek, coz se mi zda vzhledem k orentaci lopatek dost divny Cekal jsem lepsi vykon.
Dyt to chladi jak drak nahodou nemate opacne zapojeny napajeni vetraku pac v ty recenzi co psali na pct o tom byla rec ze to museli prehodit.
V recenzi to přehazovali protože to cpali na GF FX. Když otočíš polaritu u R 9500 tak se to vůbec neroztočí... psali mě další lidi, taky se jim to taky točí proti směru hodinových ručiček, takže to asi bude správně....... ten směr otáčení
Jinak teploty: já má m v case tak 28-30 stupňů, na jádře zezadu prst udržím, na pamětech taky. Přetočit s tímhle to jde zatím na 365/310 (620) což je u mě lepší než s originálním chladičem. Zkoušel jsem to teprve včera asi 3 hod. Řeč čísel: 3D Mark 03 - 5360 bodů na sestave v popisu - to jde, ne??