ad. integrovane veci - pokud se jedna o veci analogove povahy jako treba zvukovka, grafika tak tim me nikdo nenadchne, hlavne ze se to da vypnout a nestoji to prachy navic, ale treba takova sitovka.. proc ne, kdyz to funguje..

ad. osobni zkusenosti - onehda sem si koupil za velice smesny penize ECS K7VZA s KT133A. byla o litr levnejsi nez muj nynejsi Soltek 75KAV a o 1.700,- nez tusim MSI K7T Turbo - o Abitu KT7A jsem tehdy snad ani neuvazoval. no vzal sem ji s tim, ze do ni hodim Durona 700, nastavim mu natvrdo 1.85V a na desce prepnu jumper na 133MHz FSB, jakoze mi pojede 933MHz, to mi sice nevyslo (asi chtelo lepsi chlazeni), ale nastesti kamos mel Durona 650, tak sem to s nim vymenil a tenhle mi slapal na 866MHz.. rikam si jo pohoda, dobre sem poridil - jenze po case sem prisel na ruzny bugy jako nefungujici UDMA5 ve woknech na NT-bazi, nebo ze BIOS absolutne nereaguje jestli nastavim CL2 nebo 3 a posledni hrebicek do rakve tyhle desky byl, kdyz sem si koupil novyho Teaca W524E a BIOS ho ohlasil jako PIO4.. inzerat, prodej.. Soltek 75KAV z Karmy jako RMA (vraceny z reklamace) za min nez sem prodal tu ECS no a spokojenost maximalni -> ECS si uz asi dlouho nekoupim...