Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 63

Téma: 10/03 MP3 CD přehrávač

Senior Member mince Avatar uživatele kecinzer
    Věk
    41
    Vliv
    318

Standardní 10/03 MP3 CD přehrávač

Hodlám něco pořídit, mohli by ste mi něco doporučit? Nemusí to bejt předražený, asi nějakej I-River, páč sou dost dobrý, chci aby to umělo winamp plasylisty a tak, nebo něco s vlasním dobíjenim baterii.
    Cena tak do 5 litrů.
    MacBookPro 13 (mid 2014): Intel Core i5-4278U 2,6GHz | Intel Iris 5100 | 8GB RAM | 128GB SSD | 2560x1600 @ best for retina || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || OSX 10.11.2
    ProBook: HP ProBook 650 G1 @ Core i5 4200M 2,5GHz | Intel HD4600 | 12GB RAM | 500 GB Seagate HDD 7200 || 1920x1080 || HP LP2475w @ DP 1920x1200 || Win10 Ent 64bit
    iPhone 6 Plus 16GB Space Gray | iOS 9.2

Standardní Re: MP3 CD přehrávač

Citace Původně odeslal kecinzer
    Hodlám něco pořídit, mohli by ste mi něco doporučit? Nemusí to bejt předražený, asi nějakej I-River, páč sou dost dobrý, chci aby to umělo winamp plasylisty a tak, nebo něco s vlasním dobíjenim baterii.
    Cena tak do 5 litrů.
    Do tej ceny Philips Expanium alebo Sony, tuším typ 511.

Standardní

iRIVER iMP-550 SlimX a nebo vynikající iRIVER iFP-190T, 256 MB ...ale to není CD.

Standardní

Mám I-Rivera. iMP-350 a je to super stroj...Teď je myslím kolem 4500,-
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
    Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
    Tablet : Asus Transformer Prime TF201

Standardní

irivery jsou predrazeny a asi nic moc kvalitni - kamos ma tu 550 a uz ho 2x reklamoval - jednou odesel uplne, podruhy ovladani na kablu. Ma prej dost mizerny radio.
    XP 1700+, AC CS2 TC, 512MB DDR400, Epox 8VTAI, Seagate 120GB SATA, Hercules 8500le 64MB

Standardní

SAFA www.safa.cz
    Levna, mala, spolehliva. Kupovala si ji sestra a maximalni spokojenost. Je to v podstate konkurent irviera slimx

Standardní

No nemyslím že iRiver jsou nekvalitní, naopak to jsou asi jedny z nejkvalitnějších přehrávačů (i když můžeš narazit i na špatný kousky..nebo na dva špatný, ale to už je neuvěřitelná smůla ), já mám ChromeX a jsem s ním naprosto spokojen, i když bych řekl že dnes nemá cenu kupovat ChromeX, teď už jsou zřejmě lepší modely. Nejlepší by byl asi SlimX, ale ten je asi dražší než těch 5 tisíc..
    Home PC:MSI K7T 266Pro2,Athlon XP 1800+ Palomino,Titan D5TB, 256MB DDR Elixir,40GB Seagate,Sapphire Radeon 9600 Atlantis,Logitech MX500 optical mouse, Canon BJC 6000,AOC 7Klr monitor,CD-ROM Toshiba 48x,CD-RW Teac W524E 24/10/40,Hercules MUSE 5.1,Genius Home Theater 5.1 repro
    Notebook:Toshiba Satellite A10-S103,Celeron 2,0GHz,256MB DDR RAM,30GB HDD,Intel 852GM,TVout,USB2.0,DVD ROM
    DigiCamera:Kodak Z740

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

ja bych si chtel koupit nejaky do 3500kc. mate nejaky rady? pekny je iRiver 150 http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=41997 a a nebo neco jineho?? co treba NAPA DAV398 CD-MP3 přehrávač + FM tuner?? i kdyz iRiver je poradna znacka. jen kdyby ten river mel nabijeni baterek i kdyz jak ted premyslim mam diskmena od Sony a ten sice uz nehraje (vlozim cd a pise NO DISK) ale baterky nabijet umi tak aspon jeste bude k necemu. predem dik za nejaky rady jestli teda vubec budou

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Citace Původně odeslal Damian
    irivery jsou predrazeny a asi nic moc kvalitni - kamos ma tu 550 a uz ho 2x reklamoval - jednou odesel uplne, podruhy ovladani na kablu. Ma prej dost mizerny radio.
    Tak nějak - navíc mají dost špatnou mechaniku (slabá oprava chyb, některá horší CD téměř nepřečte) ... SAFA se občas zasekává, rovněž hůře čte a má naprosto děsivé zobrazování názvů skladeb - ID3Tag se zobrazí jen nějakou hcvíli na začátku skladby, pak jen název souboru a ten pokud obsahuje nějaký SAFě neznámý znak, tak vypadá asi tak: FILE0028.mp3.. Já bych doporučoval třeba Panasonic CT-700/CT-800. Oba jsou funkčně téměř stejné (CT700 nemá podsvětlený displej a nehraje WMA). Nemají sice moc funkcí, zato jsou ale hodně kvalitní (moje CT700 přečte i CD, které nepřečte vypalovačka či iRiver 550), hodně dlouho vydrží (dle papírů cca 80h, reálně na vnitří aku cca 12h + battery pack ?? dlouho) - takhle dlouho snad žádný jiný player nehraje, jsou celkem lehké a malé (CT800 je částečně hliníkový)... Rozhodně můžu doporučit, neboť jsem neměl žádný problém, žádný zásek..
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

No měl smůlu... Jinak to rádio, pravda není nic extra, ale stačí taky. Nic moc kvalitní Asi takhle : iRiver je nejkvalitnější značka pokud jde o přehrávání formátu mp3.
    Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 8GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit

Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Citace Původně odeslal Koudy
    No měl smůlu... Jinak to rádio, pravda není nic extra, ale stačí taky. Nic moc kvalitní Asi takhle : iRiver je nejkvalitnější značka pokud jde o přehrávání formátu mp3.
    Jak se to vezme - jejich CD mechaniky jsou dost velké šunty, co se týče kvality čtení různých horších CDček (multissesion, poškrábané, jinak podělané)..
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Standardní

jj to je přesně moje řeč. Sice jsem to čtení poškozených a poškrábaných CD moc netestoval (já osobně se ke svým mp3 CD chovám slušně, navíc jsou to skoro všechny RWčka), ale jinak se mi kvalita čtení nezdála nikterak špatná a i výdrž baterií (nabíjecí 1850mAh) byla naprosto vpohodě. Navíc v menu přehrávače jde nastavit všechno možné a ještě daleko víc, vlastně tam nechybí jediná věcička kterou bych kdy potřeboval. Spíš tam jsou některé možnosti co ani nevyužiju.
    BTW a IMHO je SlimX zřejmě nejlepší CD mp3 přehrávač na trhu...
    Home PC:MSI K7T 266Pro2,Athlon XP 1800+ Palomino,Titan D5TB, 256MB DDR Elixir,40GB Seagate,Sapphire Radeon 9600 Atlantis,Logitech MX500 optical mouse, Canon BJC 6000,AOC 7Klr monitor,CD-ROM Toshiba 48x,CD-RW Teac W524E 24/10/40,Hercules MUSE 5.1,Genius Home Theater 5.1 repro
    Notebook:Toshiba Satellite A10-S103,Celeron 2,0GHz,256MB DDR RAM,30GB HDD,Intel 852GM,TVout,USB2.0,DVD ROM

Standardní

Citace Původně odeslal Ondrowicz
    jj to je přesně moje řeč. Sice jsem to čtení poškozených a poškrábaných CD moc netestoval (já osobně se ke svým mp3 CD chovám slušně, navíc jsou to skoro všechny RWčka), ale jinak se mi kvalita čtení nezdála nikterak špatná a i výdrž baterií (nabíjecí 1850mAh) byla naprosto vpohodě. Navíc v menu přehrávače jde nastavit všechno možné a ještě daleko víc, vlastně tam nechybí jediná věcička kterou bych kdy potřeboval. Spíš tam jsou některé možnosti co ani nevyužiju.
    Jo přesně tak.
    To Anduril : Jednou jsem si hodil mp3 na RW. Pak jsem ho rychle smazal a hele můj iRiver to pořád přečetl!!! Tak nám tady nevykládej o špatných mechanikách.

Senior Member Avatar uživatele deathkiller
    Věk
    45
    Vliv
    0

Standardní

tak jsem si objednal iRiver 400 SlimX vinovyho tak jsem zvedavy jak pujde stal 4889kc s dani takze i s postovnym je to za 5k. nebudu delat reklamu tak jestli to nekoho zajima kde jsem ho koupil at napise SZ

Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Citace Původně odeslal Ondrowicz
    Jo přesně tak.
    To Anduril : Jednou jsem si hodil mp3 na RW. Pak jsem ho rychle smazal a hele můj iRiver to pořád přečetl!!! Tak nám tady nevykládej o špatných mechanikách.
    No a...to je teda chyba - přečíst by to neměl, od toho je to vymazání, že.. Mě jde ale o špatná CD - poškrábaná, multisession apod - kámoš toho iRivera 550 má, tak to vím - on z toho taky není nadšenej...tak mi tady nevykládej.. Kdybys to mohl porovnat třeba s nějakým Panasonicem, tak bys viděl... Ale to je fuk, jinak jsou to dobré přehrávače (až na ty mechaniky a výdrž).

Standardní chrome X

mam ho od prázdnin a pohoda, hned co sem ho dones domů nasledoval flash, pohoda, s tim čtením poškrábaných médií to docela ujde, aleco mě vadí že mi nkěterý mp3 nechtěl přehrát, možná blbej kodek, ale spíš to vidim na sampl rate 32 Khz a podobně, už sem to překonvertoval tak nevim, akorat je škoda že rpo evropsky verze s 8 mb paměti nebude podpora ogg
    AMD A64X2 3800@2200Mhz+
    |ARCTIC Freezer 64 PRO|MSI K8T Neo2-FIR|2048 DDR400 A-Data|Sapphire HD 3850 512MB AGP 8X|MAXTOR 120GB - 7200rpm 8MB+Barca 7200.10 320GB|Toshiba SD-M1612|SB live! 5.1|Inspire 5.100

Standardní

Ja sem koupil NAPA mp3 CD prehravac asi za 3200,- a sem docela spokojenej ,Irivery sou ale hezci ,ale ten Napa taky nevypada spatne ,ale podle me nema zas tak vychytanou mechaniku ,MP3 se mi zda ,ze se nacitaj docela dlouho ,ale nevim ,jak je to u ostatnich ,tak nemuzu porovnat
    *NIX GG

Standardní

iRiverovi muze slapat na paty akorat sony s DNE-1, jenze to ma debilni sonyovsky DO.... jinak SAFA je dost hrozna co se tyce vydrze baterek (ktera ani u 350 slimaka neni az tak oslniva - 10 hodin na interni a dalsich cca 12 na naky kvalitnejsi akumulatory... ale samozrejme dost nahlas a ekvalizer na Metal )

u panasonicu nevim, kazdopadne sem nevidel ani jeden model kterej by me vylozene zaujal...

jinak nejlepsi volba je IMO 400ka, protoze podle tech planu iRiveru bude podporovat jak MP3 tak OGG (u 350 a tech levnych rad si budete muset vybrat)... a neni tak draha jako 550, ktera toho az tak novyho nema (vetsi vydrz, vetsi ESP... kdo by za to dal 2 litry navic? )

ale uznam ze mi asi 2x slimak nechtel nacist CD, nevim co mu chudakovi bylo... ale mam ho uz pres pul roku a pouzivam ho denne (i nekolikrat), takze myslim ze muzu rict ze je to OK...
    a ohledne RW multisession.... co za magora bude vymyslet takovy kraviny?
    nechces si to rovnou napalit na UDF a to jeste rozdelit na multisession (jestli to vubec jde ), jen aby to chudak discman neprecetl?

ja parkrat prehraval multisession a zkousel sem i poskrabany RW a nemel sem problem...

a ad radio... nechapu... kupuju discmana proto, abych poslouchal CD ne? ja pouzil radio 1x, slovy JEDENKRAT a to kdyz sem mel discmana novyho a zkousel sem co umi
    myslim ze na CD se v mp3 vejde dost muziky aby clovek nemusel poslouchat radio.. a kdyz s sebou nosite 1 CD zalozni (ja to tak delam, jedno tvrdsi CD a jedno takove soft ), tak nemate sanci vsecko vyposlouchat za jedinej den...
    Imagine there's no heaven and at once the sky is the limit
    Photoblog | Kapela

Standardní

Jo jeste teda dodam ,ze ta napa nema taky zrovna nejlepsi baterky ,tech 10 hodin to snad ani neuhraje ,ale me to staci

Jinak peknej projev
    *NIX GG

Standardní

Přesně tak, Wohmatak to popsal myslím dokonale..
    Taky nechápu problémy s multisession, já mám svoje mp3-jky na CDRW abych to případně mohl modifikovat a musím říct, že za ten víc než rok jsem ty CDRW ani jednou nepřepisoval, akorát jsem si za to dobu nahrál několik nových, ale ty staré není proč měnit...
    Abych pravdu řekl, jediný co mi na mém MP trojkáči chybí, je to zmiňované rádio (ma rozdíl od Wohmatáka by se mi občas hodilo ) a taky ten displej na ovládání místo na těle přístroje, jako je u Slimáka..ale kromě těchto dvou nedostatků naprostá spokojenost a to je co říct, protože ho mám už víc než rok a za tu dobu jsem měl myslím hodně času na objevení nějakých chybek..

Standardní

mno ja nevim, aspon mne teda v radiu nic k mymu vkusu nezahrajou... kdyz mas nakou stanici kde ti 24h denne hrajou to, co se ti libi, tak mozna.... jinak ale nevim proc pouzivat radio? :O dyt na 700MB CD (nepalite doufam na zadny jiny 50MB muze byt jedno cely album ) se v 192kbps vejde asi 450 minut hudby (1minuta@192 ~ 1,5MB...), coz je 7,5h hudby... vazne to je tak malo, abys musel poslouchat radio?
    a i presto - co se vam nelibi na tom radiu? akorat nema RDSku... ale ta je stejne vetsinou na prd... a kolik discmanu to ma?

edit: jeste k tomu dalkaci - to by mela byt jedna z hlavnich veci podle kterych vybirate... takove poradne DO se fakt hodi - a nejlepe s displejem....

ja bych napr. uz davno koupil Creative Jukebox 2, pac stoji kolem 5 nebo 6K, jenze nema zadne DO a pokazde kdyz chci neco zmenit (muze to byt treba prkotina typu hlasitost... nebo si proste vzpomenu ze uz tohle poslouchat nechci a mam naladu na neco jinyho...), mam lezt do batohu?

proste DO je jen a jen vyhoda, nekdo by mohl namitnout, ze se lehce poskrabe nebo ze je nachylny na pocasi.... hehe... neni aspon to iriverovsky....
    ja si chvilu hral a lepil sem na displej lepici pasku, dokud sem tam nemel zadny bubliny.... viditelnost se prakticky nesnizila, kdezto odolnost se zvysila dosti drasticky... a co se tyce deste - uz 2x se mi stalo, ze prselo a ja zapomnel DO strcit do kabelky.... no problem so far a ze zrovna lilo celkem fest....
    Photoblog | Kapela

Standardní

2Wohmatak: to máš naprostou pravdu s tím DO, sice mi vadí že na něm nemám displej, ale když vidím, že některý přehrávače nemají DO vůbec, tak si říkám že na tom nejsem tak zle . Takhle musím vlatní přehrávač vytahovat pouze při změně média nebo pokud chci nastavit evkalizér nebo se ztratím v adresářích (což se tak často nestává, protože obvykle znám adresářovou strukturu cédéčka, která nebývá moc do hloubky (vlastně prakticky všechny cédéčka mají v rootu adresáře s alby, ve kterých jsou samotné mp3 soubory), takže pokud měním album, tak to dělám většinou na DO poslepu.
    Ale stejně musím uznat, že displej na DO Slimáka je to co mi nejvíc u mýho ChromeX chybí

Standardní

2Wohmatak: Ty nosíš kabelku?

Nemohl jsem si nerejpnout... Ale jinak - ja bych asi volil taky iRiver i-MP400 (cca 5090 s dani prakticky vsude), spatnej prej neni ani Dioneer...
    Brum brum, nezavazne...

Standardní

Citace Původně odeslal Fx
    2Wohmatak: Ty nosíš kabelku?

Nemohl jsem si nerejpnout... Ale jinak - ja bych asi volil taky iRiver i-MP400 (cca 5090 s dani prakticky vsude), spatnej prej neni ani Dioneer...
    jo, nosim kabelku

ona to je spis brasna, ale wong mi furt rika "kabelkar"... tak co no

ad Dioneer: neni spatnej, otazkou je proc by ho clovek mel preferovat pred slimakama... neni o tolik levnejsi a preci jenom je to divna znacka a ma nehezky DO!

ale jinak hezka konkurence...
    Photoblog | Kapela

Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní

Ad multisession... Co máte jako za problém. Mě na tom nepřipadá nic divného. Prostě mám RWčko, něco na něj nahraju a pak tam zase něco přidám atd... No a že pak s tím váš iRiver má problémys, tak je to jako blbost... Mě to připadá normální...

Jinak třeba takovej Panasonic CT800 je docela solid přehrávač - hlinikové tělo, výdrž papírově 120 hodin, podsvětlený DO, MP3,WMA, magnetický konektor DO, digitál výstup... sice nemá milion fcí jako iRivery, ale třeba zase je lehčí než IMP550 a stejně malý. iRiver mi připadá jako dost předražený - zvláště levnější modely.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. CD/DVD MP3 player (přehrávač)
    Založil Harry v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 25.03.2005, 18:47
  3. Jaký koupit přehrávač na 8cm CD??
    Založil lmarky v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7