Citace Původně odeslal brozov1
Hm no nastesti jsem si udelal fotky takze se muzete presvedcit, vy bud mate nejaky spatny pameti nebo ja mam obvzlaste povedenej chipset.

No a co na to rikas?? Ja nemam proc tady uvadet nepravdiva cisla.

Jo ahaaaaaaaa,ale ty mas SIS745,jetsli tam dole ctu dobre))Ten ma v prumeru tak o 100-150 v propustnosti vic nez SIS735
ale stejne,na SIS735,tak starej chipset,proste nejlepsi deska-ECS K7S5A BTW:Sem zvedavej,kolik s ni dam v 3D Marku

EDIT:ted ctu,ty i tam nahore pises K7S6A sem se prehlid,jede to jeste nekomu na SIS735?

EDIT:Kua,ale zda se mi to desne nestabilni,treba Vietcong jede v pohode,ale treba UT2003:vcera sem ho poustel a jak sem se dostal do hry,po sekunde zatuh,ted si tak hraju 10minutek 18 wheels of steel across america a najednou do padne do windows,jelikoz sem stahoval,macknul sem na tlacitko DC++ a nasledoval blue screen,mackam enter a sem zpet ve windowsech,kde to jede v pohode dal,tak to asi zas tak stabil nebudeA pak jeste sem si jen tak chtel zkusit sandru,propustnost pameti,macknu na to a opet blue screen,opet mackam enter,opet navrat do windows a zase jedu dal,to se mi driv nestavalo

EDIT2Tak 166 na ni stabilne fakt nedamTed sem pustil 3D Mark a restartJe to fakt škoda Vracim se na ubohejch 13,5x147