Neznáte nějaké volně přístupné SMTP, tedy server na odesílání pošty?
Neznáte nějaké volně přístupné SMTP, tedy server na odesílání pošty?
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
co ja vim tak seznam je furt zadarmo ...
Jo ale musíš bejt zaregistrovanej a potvrzovat přihlašovací údaje.
A na co to potřebuješ?SMTP server máš snad u svýho ISP, nee?
![]()
Nebo snad to potřebuješ na SPAM?![]()
![]()
...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...
No něco na tom bude, ale SPAM to není. Je to jenom jistá forma obrany!![]()
si udelej svuj smtp
CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW
Nechci to podporovat, takže přímo Ti radit nebudu, ale gatewaí, přes který jde relay najdeš na každém rohu 10... Jenom si dávej bacha, s tím, co se mi zdá, že víš, bys mohl dostat pěkně přes prsty !!! (pro představu - jednou jsem za spam, kterej jsem dostával i přes několikeré upozornění, vyřadil jedné bance "pár" serverů na docela dlouho a napsat to sem klidně můžu, protože jsem jim předtím napsal, že jim to na oplátku udělám a věděli, kdo jsem a od té doby mi už taky neposlali ani jeden mailíček, takže TAK!)
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
A jak si asi mám udělat svů SMTP?
Exchange, Domino, Kerio, nebo některý z dalších tisíce produktůPůvodně odeslal Dominator
![]()
![]()
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
Jo a fuguje to i¨když se připojuju pře Dial? A je to spolehlivý, rýchly...?
Nechápu, co tady zas potřebuješ hackovat. Snad, když seš zaregisrovanej na centrumu, tak používej svoje přihlašovací jmíno a heslo a máš to, ne?
Life is easier when you are told what to do, but it isn't real life.
já používám QK SMTP server - zatím funguje perfektně
A jaký je smtp.něco.czPůvodně odeslal rned
není, to je prostě program u tebe a v programu nastavíš buď "localhost" nebo 127.0.0.1Původně odeslal Dominator
rozdíl je jen v cestě toho mailu - když posílám přes smtp.chello.cz tak to jde nejdřív na jejich server a potom na server příjemce (třeba centrum.cz)
zatímco když to jde přes vlastní SMTP server tak to z tvého IP dostane přímo server adresáta mailu (zase centrum.cz)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)