Citace Původně odeslal Camillek
Tak jsem si pořídil novej počítač. Nic jsem netaktoval a už při startu BIOSu se objeví modré malé obdélníčky (čárky) za koncem většiny řádek.
Ve Widlích se často stává, že místo textu se zobrazí sypanej čaj (Některý fonty přežijou). Dělaj to jak nový tak starý ovladače jak pod W98 tak i pod XPeckama. A mam HIS Excalibur 9600 nonPRO Platinum. Fast Write vypnuto. AGP 8x (nedaří se přepnout na 4x).
P.S. Na kartě je nějakej JUMPer. Nevíte k čemu je?
Thx Camillek
Tahle karta (Excalibur 9600/128 Platinum) mi přišla minulý týden do skládaného PC pro zákazníka k TFT disp. Gigabyte ..... a docela mě zklamala ..... karta mi připadá hodně šizená. Chladič je doslova ostuda a ktomu ještě s aktivním chlazením (u R9600 vidím prvně) a pěkně hlučným ..... Výkonově je o 1000 bodů pod mým Radeonem 8500 ( Catalyst 3.8 ) v 3DM2001SE .... a má nestabilní DVI výstup, takže šla na reklamaci, protože právě DVI jsem chtěl využívat pro propojení s TFT displejem. Tahle karta je nějaká divná a vůbec nikomu ji nedoporučuji ..... odpovídá tomu i cena, v současné době je prodávána za pouhých 3500Kč bez DPH .... Ten jumper by mě taky zajímal, tipoval bych to na AGP2-4x vs AGP8x .... neměl jsem možnost vyzkoušet, už je na reklamaci ...