Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal dutch3s
Sry za new thread ale nemuzu najit ten puvodni,uz je to dlouho,co jsem to tu videl.Bylo to pekne popsany,ze jsem vedel jaka teplota co znamena.Tusim,ze to sem postoval Halen ale uz si nejsem jist.
Mozna jo. Zkusim to postnout. Spustis SpeedFan, najedes na tlacitko "Configure" Vyskoci okno s konfiguraci teplot. Kliknes si na popisek a dole v okne se objevi nastavovaci okenka "Designed" a "Watning" Do okenka designed natukej beznou teplotu a do warning takovou hodnotu, u ktere mas pocit, ze uz neni v poradku. Pak tam je jeste zaskrtavatko "Show in tray" - tahle teplota bude videt v liste Windows. Kdyz na popisku teploty, ktera je zvyraznena MODRE kliknes jeste jednou, muzes si zmenit popisek te polozky. Analogicky muzes menit udaje pro FANS, VOLRAGES, SPEEDS. Pak je jeste moznost v zalozce "Options" zmenit font teplomeru v liste a jeho barvy a velikost. Teploty budou nasledovne - nejvyssi bude DIODA CPU, druha nejvyssi SOCKET CPU, a dalsi bude CASE. Pak pokud mas zapnuty SMART pro disky a disky podporuji mereni teploty, zobrazi se ti jeste teploty disku.
diky amigo ale tohle az na ty disky tak nejak vim.Jde mi o ty popisky ve speedfanu...co ktery znamena LM90,LM75,winbond atd....nekdo sem daval screenshot jak na to,Ty jsi to nebyl?Bylo to pekne tipnuty v momente,kdy bylo vsechnoi pekne videt co je co...