Kde prestne zalievaju do skla predmeti ako je graficka karta , HDD alebo ine komponenti. Vydel som to uz dakde na nete a chcel by som aj ja![]()
Kde prestne zalievaju do skla predmeti ako je graficka karta , HDD alebo ine komponenti. Vydel som to uz dakde na nete a chcel by som aj ja![]()
PC STORM
Do skla asi nikde protoze pochybuju ze by komponent vydrzel teplotu roztavenyho skla![]()
Spi to bylo zality do takovy ty pryskyrice ted nevim jak se to menuje ale zalejvaj se do toho brouci atd![]()
wrxtation: Intel Q9550@3.6G, Noctua UH-12P, 4GB OCZ LV RAM, Gigabyte EP45-UD3P, Powercolor HD5850 PCS+ 1GB, 1TB WD BLACK, .64TB WD Blue, Lian-Li PC-P50B (silenced), Scythe ESI Juli@, Gilmore Headamp, Sennheiser HD580, NEC 2090UXi-BK, HP LP2065, Wacom Graphire4, Logitech G15, Logitech G5...etc, Win XP Pro
mobile: Lenovo Thinkpad R61 14", C2D T7250, 2GB RAM, GMA X3100, .5TB WD Blue, Echo Indigo PCMCIA, Sennheiser PX100, Ubuntu 9.10
CUT ME AND I'D BLEED IMPERIAL BLUE...
Nemyslel som ciste sklo ale take do coho davaju brouky.
Vyzeralo by to COOl no nie![]()
PC STORM
jj .. zality brouci rulezzzzPůvodně odeslal DeeKay
a to chces jako do vytrinky nebo co ?// .. spis k cemu to mas louzit ?Původně odeslal Platon
Asi tak dajako .Robim take post avantgardne died Hardware umelecke diela a bilo bi to sucast pekneho Case![]()
PC STORM
porad nechapu .. co je to "dajako"Původně odeslal Platon
navic ty chces aby to fuingovalo.. tezko ..
![]()
Mnie fungovat by to nemalo . Bolo by to skor ako Case Modding Award chcapes uz ako som to myslel![]()
PC STORM
tak pak je lepsi ta priskirice .. nebo do nejakyho plastu .. skus se poohlidnout po Internetu .. ja o nicem takovym nevim .. ale urcite ti to udelaj . .. jinak napad to urcite nebude spatne .. minimalne se na to nebude prasit .. ale aby to nebylo moc drahy ne ?Původně odeslal Platon
Napad by to bol Cool ale neviem kde to na nete maju .Keby si to dake videl please napis kde to maju![]()
PC STORM
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)