Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Abit BX6r2 & AbitSlotKet!!! & Tuleň 1.1GHz

Standardní Abit BX6r2 & AbitSlotKet!!! & Tuleň 1.1GHz

zajímá mě zda pro tuto konfiguraci (viz nadpis) stačí pouze udělat následující úkony:
    Odstranit AK4 AN3 AJ3.
    A spojit AK4-AJ5.

- Dále bych se chtěl zeptat - Jakou mám nastavit voltáž na redukci (AUTO nebo raději přímo danou hodnotu ?)
    - Co nastavit v BIOSU. Nechat tam Default a dál jaké napětí ?, nebo je to jedno. Násobič mám stejně max 9x takže ...

Dále jaká metoda úpravy redukce se vám zdá nejlepší. Osobně jsem zkoušel na nějaké tesovací redukci oddělat vrchní část redukce. Dále zespoda redukci pájkou nahřál a daný kontakt bezproblému vytáhnout. Stačí to ?

Díky za odpověď

Standardní

Jakou verzi mas te redukce? ja mam tu novejsi, s tim svaben co tam je na regulaci napeti... je to tusim v1.1

pokud tam ten svab mas, tak ti staci jen ulamamt to cos psal a nasledovne
    spojit co co je na obrazku nize modrepotom nastavujes napeti primo na redukci!!!)

jinak procak by se ti mel bez problemu rozjet i gdyz budes mit jen ulamane ty tri piny a tu propojku na VIDech(VSS---VID25m)...
    ale nebude stabilni...

napeti nastavujes na redukci, nastav si tam cca 1,5V~1.7V aby to melo
    dost stavy pro nabehnuti...

p.s.: pokud sem neco popletl, necht to Rainbow opravi..
    [dance before the police come]

Standardní re

díky gl_st0rm. Mám taky verzi 1.1

Ještě bych se chtěl zeptat co mám tedy nastavit v BIOSU. Nechat tam ten default ?

Standardní

v biosu zatim nastav default napeti... a taky nezapomen nastavit Speed Error Hold na Disabeld pokud to tak uz nemas...

to by melo byt vse...

Standardní

tak jak?

Standardní re

ještě nic. Nemám koupený procesor. Sice mi kámoš dneska půjčil Celera 1Ghz A. Ale nevím nevím. Nerad bych mu ho odpálil

Standardní

hehe, nebud mekkej

Standardní re HELPPPPP !!!!

tak už mám všechno na stole. Procík tuleň 1.1 GHz, redukci Abit SlotKet !!! a připraven upravovat. Odizolování těch pinů by neměl být problém, ale spojení AK4 s AJ5 na redukci mi příjde hrozný
    Pokud odsaju cín s AK4, tak by mě zajímalo kde je všude ta redukce vodivá. Zda i uvnitř a nebo jenom dole Zda to stačí odsát a pak tam narvat kousek bužírky Ale zase jsem četl že tam ani tu bužírku nenarvu
    Můžu si pomoct provrtáním (zvětšením díry) - to bych asi taky moc nedělal, nevím jestli to není vícevrstvej plošňák.
    Prosím vaše náměty a rady. Já už chci být taky zavodou a užívat si tuleně v BXku

Standardní

drzim palce, pak se este ozvy!

Standardní re

tak jsem se rozhodl, že ty 2 piny spojím na procíku a další 2 na redukci. Sice mi chybí elektrovodivej lak, ale přemýšlel jsem jestli by to nešlo jen kolem těch nožiček omotat a zakápnout normálním lakem. Nezkoušel to náhodou někdo. Vydrží ten lak? Nechce se mi kupovat kvůli dvoum kapičkám

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

mirage:

Ty si asi ten moj clanok necital, vsak ?

Urobil som to tu prvy a prave ja som to omotaval a zakvapaval lakom.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Standardní četl

Samozřejmě, že jsem ho četl
    Ale píšeš tam, že jsi ten drátek zakapl elektrovodivým lakem.

Jelikož jsou ty 2 piny u sebe, tak by mě zajímalo, jestli by to šlo propojit klasickou obyčejnou tužkou (tuhou) - tak jak se propojují na AMDčkách můstky. Ale to by zřejmě nebylo na 100pro.

Zkusím raději ten drátek s tím lakem

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

Ja to mam komplet spojene jen dratkama, pouzil jsem dratky z 40-ti zilneho IDE kablu jsou hodne tenke (z 80-tizelneho jsou daleko tlustsi) . Ale je to fuska s pinzetou to omotavat.
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní

mirage:

Tuzkou to nepojde, pretoze ti na tom nebude drzat. Na AMDckach drzi kvoli tomu, ze je to keramicky obal. Intely maju uz hodne dlhu dobu umelu hmotu...
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Abit BX6 a Tuleň nejede ???
    Založil KoNG v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 24.11.2002, 17:39

Pravidla přispívání