Zvažuji výše uvedenou kombinaci, ale slyšel, že to zrovna spolu neladí. Může to někdo potvrdit / vyvrátit? Komentáře, že samotná deska nebo karta je shit si ale nechte od cestyjde mi o jejich spolupráci.
Zvažuji výše uvedenou kombinaci, ale slyšel, že to zrovna spolu neladí. Může to někdo potvrdit / vyvrátit? Komentáře, že samotná deska nebo karta je shit si ale nechte od cestyjde mi o jejich spolupráci.
Spoluprace - celkem bezproblemova az na jeden detail - doporucuji Ti nastavit rychlost AGP na 4x - pri 8x 9200 dost casto na nForce deskach zamrzavaji v 3D aplikacich. S 4x nemaji problem....
BTW: Ta karta ale vazne neni prilis dobra volba.Urcite uz nikde nesezenes 9100 ? I jeta je porad lepsi...
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
... jo, jo, tohle už jsem taky někde slyšel, ale celkem to zní ujetě; obojí má AGP8x, tak proč se sakra nemůžou dohodnout?
ATI 9100 se dá sehnat už jen snad se 64MB a to některý jsou i 64bit a to se mi zdá 9200 i na AGP4x lepší. Mimochodem, nebyla by už lepší nějaká FX5200? Dvě nVidie by se mohly shodnou líp, navíc je tam divX9... Nebo se mám radši orientovat na jinou desku. Předem díky moc za odpověď!
ještě jsem někde našel 9000 PRO 128/128 a to od Hercula za 2.600 s daní...
Protoze to proste neres a bude Ti lip.Původně odeslal msg
Nekdy to jede, nekdy ne...
![]()
Nebyla ! A zkus se kouknout treba i zde do bazaru jestli nekdo nenabizi 9100/8500... Rozhodne udelas lepe... A kdyz pujdes do kramu a donutis je aby ti napsali sbernici na fakturu, tak jim to pak muzes jit hodit na hlavu...Původně odeslal msg
Oblibeny omyl... Ati nema na nForce deskach obecne vic problemu nez nVidia karty... Prece neveris ze by si mohli dovolit nebyt kompatibilni ? Jak z jedne, tak z druhe strany... To by se tento chipset nikdy neprosadil... A DX9 na FX5200 ?!? Hmm, a jakou DX9kou aplikaci na ni kdy uspokojive pustis ? Zadnou a nikdy... Ta podpora je tam vicemene pro srandu kralikum...Původně odeslal msg
Deska je dobra. Me na ni akorat vadi hnusny PCB.Původně odeslal msg
![]()
,
EDIT: 9000PRO je furt lepsi nez 9200... Ja ty 9200 proste nemusim.![]()
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
Jede to v pohodě .. i na AGP 8x .. Zkoušen Quake III a Serious Sam Second Encounter.Původně odeslal msg
ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)