2 All here..
Tak se mi podarilo sehnat digifotacek, ale upozornuji predem, ze nejsem zadny umelecky fotograf.![]()
Jde celkem jen o vybranych 6 fotek, snad z nich presto bude patrne, co jsem ve svem mininavodu o par postu vys popisoval.![]()
Na jednom ze snimku je i kancelarska spona, ze ktere jsem cast pouzil na uchyceni chladicu,spona se da koupit v papirnictvi za par Kc.
Bohuzel uz jsem nesehnal stejny chladic, ze ktereho jsem ty pasivy vyrezal. Ale s tim si myslim snadno poradite.![]()
6x foto zde: (1 foto max 100k)
http://www.sweb.cz/vlada_sm/
Vyhody: Jednoduchost vyroby a sestaveni, neni treba pasivy lepit, je mozne regulovat pritlak chladicu na pameti (ale neprezente to)
A vse se da jednoduse a rychle rozebrat.
Par poznamek: Kdybych delal chladice znovu, udelal bych si je s vetsi zakladnou, nez 4x2 cm, i z tech snimku je videt,
ze mohly byt o par mm sirsi a delsi, klidne muzou cipy pameti o kousek presahovat, mista je dost,
a vsechny soucastky v okoli pameti jsou pod urovni chladice.
Pozor na chladice, ktere jsou na konci karty, dost blizko nich na mem boardu jsou DDRka, takto u me jsou od chladicu asi tak neco pres 1,5 cm.
Ale vubec to nevadi, protoze chladice ani pri nejvyssim zatizeni nejsou vic, nez vlazne, cili teplota z nich neovlivnuje pameti,
a kdyby to presto nekomu delalo problemy neni nic jednodussiho, nez upravit napr. tvar bocnice chladice.
Jo, a dejte vedet, jestli podobne chlazeni nekdo z Vas zkusil udelat.
A jeste se omlouvam, na snimcich je videt prach na karte, byla tak, jak jsem ji vytahl z kompu.
Vsiml jsem si toho az po foceni a uz se mi to jen kvuli prachu nechtelo fotit znovu.![]()