Já se rozhodl ztišit kompl na minimum,takže žádnej přídavnej větrák nechci,nic se mě nepřehřívá,nejsem žádnej přetaktovávač.Jen CPU jsem přetaktil,ale bez zvýšení voltáže.Grafárna je tak výkonná,že nemám důvod ji nějak trápit,jen abych měl pár bodů v 3D Marku navíc.

Chladič CPU budu kupovat Arctic Cooling Super Silent 4 Pro TC,má udávanou hlučnost skvělých 12-23 dB podle teploty a zdroj koupím Fortron s tou vrtulí zespodu.A s grafikou něco vymyslím,není moc hlučná,ale musí to jít ještě ztišit.I kdyby jen přepínač s odporem,ve 2D režimu bych větrák brzdil.

Citace Původně odeslal termix
Citace Původně odeslal jindros
1) vykašli se na 1 větrák vzadu a 1 vepředu,to je k ničemu

2) zdroj mám ten samej a fakt je to hlučný,uvažoval jsem nejdřív o výměně vrtule.Ale kolega koupil zdroj Fortron s tou vrtulí dole a prej je dokonale tichej,tak si ho asi koupím.
Kdyby měl někdo už tu výměnu vrtule vyzkoušenou,že to uchladí i pomalá tichá,tak uvítám tipy.Faktem ale je,že z toho Chieftec trafa fouká dost horkej vzduch už teď,natož potom.

S hlucnosti zdroje souhlasim, nicmene 1x in, 1x out je imo vpohode a teploty, zejmena v letnich dnech a i disku klesnou velmi podstatne. Osobne mam 3x in, vcetne boku, out zdroj + 1x out, od TT a vsechno na ZM-MFC1 a pohodicka. Na ten vtah samozrejme staci v predu obvykle 1, zalezi na poctu disku, atd. kazdopadne vzhledem ke zdroji neni hlucnost ostatnich, zejmena skrz moznou regulaci imo problem. Takze funguje to a funguje to velice dobre...