Citace Původně odeslal dzacvina
Citace Původně odeslal Slayer(CZ)
Citace Původně odeslal dzacvina
Citace Původně odeslal Slayer(CZ)
Citace Původně odeslal daso
dzacvina: co hodit za hlavu tyhlety "pokusy" a chovat se jako rozumnej clovek a zalozit vztah s matkou na duvere...takze udelat vsechno co musis a pak nevidim duvod, proc by, jako rozumnej dospelej clovek, delala takovy "blbosti" jako zakazovat ti pristup k pocitaci
Přesně tak. Divim se, že to tu nikdo nenapsal hned. Takovýhle kraviny jsem řešil když mi bylo 10, pak jsem přišel na to že je lepší se domluvit
vam se to rekne... my mame vztah zalozenej na duvere,atd... tady nejde o duveru.. tady jde mati o to,ze travim hodne casu na pc.... to je ten zasadni problem...

a me opravdu nebavi litat s holkama po meste... travit celej den s nima v obchode nebo u kafe a pomlouvani toho, co ma kdo na sobe, nebo kdo jakej je a nebo se strapnovat pred klukama.. to nemam za potrebi a ani me to nebavi... uceni se venuju vecer a co mam delat odpoledne? sportovat nemuzu,protoze sem nemocna a ty veci co by se dali delat me neberou....

takze jedinou variantu vidim zjistit heslo
Tak se matky zeptej co by si jako představovala abys dělala (samozřejmě kromě učení se celej den)
hlidat 4letou sestru... nebo uklidit domacnost
Na to budeš mít ještě celej zbytek života, ne?