Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Voodoo machine

Member
    Vliv
    280

Standardní Voodoo machine

Napadlo me udelat nejakej kopm na testovani voodoocek ale chtelo by to nejakej bord s agp 2x aby vtom slapaly .Samozrejmost by byla i naka spesl kejs s prihodnym designem chtel jsem tam pichnout Banshe do agp zato 2x voodoo2 (ve sli) a za to jeste voodoo 1 . je to jen takovej napad takze zatim jen predbezne placam nez se ktomu dostanu . A jeste jsem tady nekde videl titulek voodoo muzeum a napadlo me udelat skrin ve ktery budu mit vystaveny tyto unikaty od 3dfx sice me jich jeste par schazi ale to se casem napravi .akorat nevim jak to mam vty skrini usporadat asi nako podle typu a mam tam dat od kazdyho typu asi jenom jednu co ? a premejslim o tom jetsli tam mam dat nejakej stitek jak se unikatni kousek jmenuje ( to jeste nevim jak ) jinak sem vybral ze si jinecham udelat z lamina s cernou laminaci aby v tom viniklo naky svetlo co se tam vyskytne .Jo a bude to jako vytrinka takze ne skrin ale vytrina spis . takze se do toho musim co nejdriv pustit at je co delat pak se nak ozvu jak se to vyviji

Member
    Vliv
    280

Standardní

ale stim pc to asi pada pustim se do ty vytrinky radsi to bude mit vetsi uzitek pc bude ze zbylejch voducek

Senior Member VIP Avatar uživatele Rabban
    Vliv
    286

Standardní

kdyz jenom na vystavku, nechces poslat odsmazenou V4 4500 ?
    Core 2 Duo E7300 3,33GHz, 2x2GB Corsair Dominator 1066 Gigabyte EP45 UD3LR WDC740GD Raptor Ga Geforce 8800GTS 640MB

Standardní

2Rabban:Ty máš origoš V4? Já jsem sehnal jenom EvilKinga V4 od PowerColoru Jestli je to origoš, tak bych ji bral!!

2lipo: tak nad tímhle jsem koumal asi před rokem. Za tu dobu jsem sehnal V5 5500AGP, V5 5500PCI, V4 PowerColor, V3 Velocity, V3 3000. Doma už jsem měl V1, V2 SLI, V3 2000 a Rush. Teďka mi ale RUSH odešel, takže sháním novýho. Mám vitrínku s popiskama a k tomu ještě dva 3dfx compy Jóó, tomu se říká sběratelská mánie

Member
    Vliv
    280

Standardní

Ukaz naky foto at mam inspiraci jak to tam mas usporadany v ty skrini ??

Ta 4 neni nejaka znicena nebo jen neslape ? Chtel bych tam jen "cisty" kusy nic znicenyho jinak klidne muzes jipos lat

me to sice schazi trochu vic ale to casem napravim ale ta v5 6000 ta cena me zarazi .

To LISP: napis naky rozmery otom jak to mas velky a tak trochu to popis

Standardní

2Lipo: Teď dělám V5PCI comp. Je tam ten Asus mATX v mATX bedně. Chtěl bych tam dat nějak zrcadlo, aby ta V5 byla nějak vidět, páč trčí tím nejhezčím dolu. Jdu si dneska koupit nějaký ledky ať to osvítím . Až to budu mít, tak pošlu foto.

Member
    Vliv
    280

Standardní

uz aby to bylo rad bych to videl chce to vyklidit hlavne kabely at vynikne v plne sve krase a jakou ma barvu zelenou? zkus to osvetlit nakou katodou diody moc nesvitej

Standardní To LIPO

zdravim,
    ta cena V5 6000 me zas tak moc nezarazi, je proste dana ze systemu nabidka-poptavka. Ted sem koukal na aukci nejaka je a cena 12000,- je zhruba to za kolik ji muzu splasit ja primo od zdroje.

+jedno velke PLUS, tech karet je jen 200 na svete proto ta cena. ber v potaz, ze za rampage se zaplatilo 3500$ !!!!!. je to proste sberatelska vasen a ta se plati za RARE kusy Ja taky doufam, ze se mi podari sehnat Daytonu na tu se moc tesim
    Voodoo5 6000 model 3700 rev. A,Voodoo4 4200 AGP(Daytona),Voodoo5 DVI,Voodoo4 AGP,Powercolor V4 AGP
    Uz me ty pravidla o podpisu vazne se... Hail to Hank Semenec
    http://forum.3dfx.cz/ 3DFX support crew

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Voodoo 5 5500 na Athlon XP 2800+ Barton
    Založil taskr v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 90
    Poslední příspěvek: 07.08.2005, 22:30
  2. voodoo ve sli na starem pc - ma cenu?
    Založil Opty v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 17.05.2005, 21:09
  3. Problém Voodoo 2 SLI
    Založil taskr v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 19.07.2004, 14:30
  4. Need For Speed UNDERGROUND a VOODOO 5500 : NEJDE TO!!!
    Založil Shaman v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 13.12.2003, 23:54
  5. EPoX 8K9A2 s KT400 a Voodoo Banshee AGP 1x
    Založil Thrall v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 13.12.2002, 03:36

Pravidla přispívání