Ahojda! Tak se mi stala takova zajimava vec. Mam docela dost zkusenosti se souborovymi systemy FAT32 a NTFS, ale tohle jsem jeste nevidel. Mam disk (60GB Seagate Barr. IV) rozdelen na 2 partitions, prvni je 10GB FAT32 na system (WinXP) a druha je 50GB NTFS na data. A tak jsem si jednoho odpoledne nainstaloval hru Ultima na 50GB NTFS partition a kdyz jsem preinstaloval wokynka kvuli bordelu, tak jsem chtel tu slozku Ultima smazat Ale ouha, slozka se sice otevrit da, ale smazat ne. Pise to porad, ze byl pristup odepren. Zkousel jsem se teda prihlasit jako Admin a nic, dokonce jsem to zkousel pod Adminem v nouzaku a taky nic. Nektery soubory z ty slozky smazat, jdou ale ostatni ne. Ty subory, ktery nejdou smazat maj atribut "jen ke cteni" a ikdyz se ho snazim odstranit, porad to rve "pristup odepren". Dival jsem se na majitele k souboru, ale to zase pise, ze se neda zjistit. Zkousel jsem to projizdet Checkdiskem, ale nic. Nevi nahodou nekdo, jak ten adresar z disku seskrabnout? Diky za odpovedi!
BTW: Nechce se mi to formatovat! Diky!![]()