Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Monitor se mi hejbe :-o

Standardní Monitor se mi hejbe :-o

Mam monitor Sony G200 a mam nasledujici problem. Zijeme v baraku, vedle tramvajovych koleji. No a vetsinou kdyz projizdi tramvaj (ale nekdy i jindy) se zacne obraz na monitoru hejbat ze strany na stranu (ne vlnet!! ale hejbat!!) monitorem to neni, protoze v jinejch objektech je uplne v pohode. Puvodne jsem myslel ze je to elektromagnetickym vlnenim.. ale vedle nas je pocitacova firma a tem to nedela Nevite kde je zakopany pes? na utery mam pozvanyho elektrikare aby zmeril jestli nekolisa napeti... ale nemuze to delat neco jinyho? nemate s tim nekdo zkusennosti? diky za rady!

Standardní

je to určite elektromagnetickým poľom. to, že to niekomu inému nerobí, môže znamenať, že má kvalitnejší monitor alebo lepšie tienené priestory.
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

ok.. dejme tomu ze je to tim elektromagnetickym polem... jak odstinit monitor?? nebo cely objekt??

Standardní

no... to nebude také jednoduché... aký je to vlastne monitor? nie je to nejaký starší typ? väčšinou by monitory mali mať zabudované tienenie, aspoň ten Samtron, čo som rozobral, ten mal vnútri nejaký plech
    Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0

Standardní

je to sony CPD - G200P (17 palcu, plochej obraz, trinitron) rok vyroby 2000... jinak je to profesionalni monitor... takze by to nemela byt zadna sunka... snad

Standardní

pokuď vím, tak obrazovky TNT, jsou moc citlivé na rušení. například stačí, aby se utíral prach při zapnuté TV a TV musí se opět nastavovat!!! možná že to máš rozhozené, ale u těch tramvají se to projeví. možná...
    CPU: Barton - AQXEA 0331 SPMW 2500+@3200+ (200x11.5) (1.65V); MB: Epox 8KRA2I - BIOS 28.8.2003; RAM: Kingston HyperX CL2 - 400MHz - 512 MB CL 2,0 2-2-6; COOL: CPU - Arctic Cooling Copper Silent 2 TC Rev 1, NB - CPU BOX Copper Athlon, Cooling IN - Titan Cooler, OUT - 4x Arctic Cooling Fan Pro TC, PASTA - Arctic Cooling Silver; HDD: Barracuda V Plus ST380023AS SATA; DVD RW: LITE-ON SOHW - 1693S; Sound: SB LIVE! Player 5.1; VGA: MSI GF4 4200 128MB TV-OUT; TV Tuner: Genius VideoWonder PRO III; MON: LCD Fujitsu Siemens Computers P19-2, revize 5, DVI; CASE: AOpen H700B; POWER: Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF);

Standardní

mozna kolisani v siti, stara kabelaz... pujc si UPS a zkus jestli to dela i s ni...

Standardní

No to byl taky muj tip ze by to mohla delat stara kabelaz... zatim jsem si jen pujcoval takovej nejakej kabel s vypinacem.. ale bohuzel neumel zpracovavat kolisani napeti.. UPS jsem jeste netestoval... mohli byste mi poradit nejaky, ktery bude levny a jediny co musi umet je seridit to kolisani napeti? Nebo nejakej pristroj kterej by se dal do hlavni kabelaze baraku (k pojistkam nebo tak nejak) a proste korigoval napeti v celym baraku.. je takovyho neco?? Diky za rady!

Standardní

Citace Původně odeslal EarthWorm
    UPS jsem jeste netestoval... mohli byste mi poradit nejaky, ktery bude levny a jediny co musi umet je seridit to kolisani napeti? Diky za rady!
    Zkus se zeptat v ty pocitacovy firme jak vresily problemy s EMP, jestli naky meli a kdyz budes hodne milej tak ti treba pujci i UPS
    ASUS A6T-AP017

Standardní

Citace Původně odeslal EarthWorm
    No to byl taky muj tip ze by to mohla delat stara kabelaz... zatim jsem si jen pujcoval takovej nejakej kabel s vypinacem.. ale bohuzel neumel zpracovavat kolisani napeti.. UPS jsem jeste netestoval... mohli byste mi poradit nejaky, ktery bude levny a jediny co musi umet je seridit to kolisani napeti? Nebo nejakej pristroj kterej by se dal do hlavni kabelaze baraku (k pojistkam nebo tak nejak) a proste korigoval napeti v celym baraku.. je takovyho neco?? Diky za rady!
    UPC Cyberfort, vypada to jak prerostla prodluzovacka. Sezenes to pod 3000,- ve verzi 350VA.
    Bacha na obycejny prepetovy ochrany s filtrem, jednak ten filtr nema dostatecny potlaceni ruseni pro pocitace a cena je s timhle cyberfortem srovnatelna (pokud teda nesezenes nejakej polskej smejd) a cyberfort je navic UPS.

Zkus otocit monitor o 90o treba doprava.
    Asus P5B Deluxe/WiFi, Intel Q8300@7.5x440=3300MHz VCc1.15V, Speedstep enabled, CM HyperTX, 58oC IntelBurnTest pri 24oC okoli, 2x2048 DDR2 800 Geil(@866 5-6-6-15, 1.80V), HDD 3xSamsung F1 1TB, Gigabyte NX88T zalman, LCD FSC S20-1W, CM Centurion 532, PSU Seasonic 400W, UPS CyberFort 350

Standardní

Ok... ted jsem si vsiml ze zacina nekdy i piskat!! tak to je v pr..... pritom byl do ty doby co jsme se sem prestehovali ok.. myslite ze je to tim kolisanim? nebo ho to kolisani muze oddelat?? V utery sem jde ten technik.. tak snad poradi vic.. jinak dik za rady.. mrknu na ty UPC...

Standardní

Tak co jsem se zatim dozvedel od znamyho co fusuje do elektriky, tak to pry asi dela to kolisani.. merili jsme ale bohuzel zrovna moc nejezdili tramvaje.. pohybovalo se to kolem 133-134 (jestli si dobre pamatuju=> coz je pry normal). Jinak mi pujci dig. elektromer tak budu merit prubezne, abych zjistil jak to s tim je... jinak co je zajimavy, tak to kolisani muzou delat povoleny kontakty u zasuvek, vypinacu a pod... takze to pak taky zkouknu.. no a pokud to nepomuze tak to UPS jisti.. i kdyz to jsou dalsi penize

Standardní

http://www.overclocking.cz/4um/viewt...r=asc&start=20

tusim tam radia dat monitor kolmo na trat... Precitaj si to cele
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Vie mi niekto poradiť s IIYAMA VM Pro 454 HM903DTA?
    Založil Muki v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 25.02.2004, 22:39
  2. Prečo mi na 898Mhz blbne PC?
    Založil JUCE v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 17.01.2004, 13:14
  3. je mozne aby mi dali jiny procak nez sem si kupil?
    Založil -1k8aJ- fo eibmooz v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 23.08.2003, 17:58

Pravidla přispívání