ja to viem nastaviť, ale keď to má urobiť pri boote, aj tak to nikdy neurobí...Původně odeslal mitchi
ja to viem nastaviť, ale keď to má urobiť pri boote, aj tak to nikdy neurobí...Původně odeslal mitchi
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
zaujumave,mne to funguje![]()
![]()
MSI GX700
DISKKEEPER nevie verifykovat ukladane data, co dost potrebujem!
Neviete ci O&O Defrag ma tuto funkciu (verify)?
OO Defrag je vraj Lite verzia Diskeepera, tak asi nie...
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
Nevim jestli to byl OO nebo Diskeeper, ale v jednom z nich jsem dal defragmentoval syst. oblasti pri bootu a ono mi to zkurvilo FATku nebo co, proste jsem prisel o data, vubec ani nenabeh system, disk uplne dead. Vrele nedoporucuju, drzte se Speed Disku z NU, ma vsechno co je potreba...
Původně odeslal Wizzard
no O&O Defrag vyvija O&O Software GmbH (nemci)
a Diskeeper vivija Hanze (poliaci)
z toho vypliva ze diskeeper nie je lite verzia O&O Defrag![]()
MSI GX700
Jenom pár poznámek - Diskeeper je víceméně k něčemu jenom v NTčkách, kde defrag standardně není... Ve W2K a novějších je a technologie je z Diskeeperu, takže není důvod, proč ho tam cpát znovu, zvlášť trial. Vývoj situace ve zkratce - u NTček MS tvrdil, že NTFS defrag nepotřebuje, Diskeeper to vyvrátil, takže v dalších verzích je technologie diskeeperu, jakožto nejlepšího defragu v době NTček...
Defrag swap filu je podle mě do určité míry zbytečnost - stačí nastavit (např. registry, nebo TweakXP) "clear swap on shutdown" - je to spíš lepší než defragovat swap při bootu a nezdržuje to...
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
Nemate nekdo zkusenosti s PerfectDiskem ?
| P67 + 2500K@silent |
Nevite nekdo o nejakem freeware defragu pro W98 a WME, nejlepe takovem, aby se nemusel na masinu instalovat a dal se rovnou spustit? Tedy mam na mysli neco rychlejsiho nez je ve Widlich.
Dikes za tipy.
Nepacil sa mi. GUI je omnoho "menej pekne" oproti O&O, ale co je horsie, ze defragmentuje menej optimalne. Na svojom D-ku (64GB) som mal obsadene 10GB - boli dost fragmentovane. Perfectdisk nechal po svojej praci na disku asi 3GB medzeru. O&O pekne ulozil od zaciatku. A naviac PD je tial version.Původně odeslal ctrl_j
DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)