heh, to mi pripomina davno 486kovu minulost ked mi fotrovci zamykali klavesnicu tym keylockom co bol vyvedeny na skrinu, casom som zistil ze to staci odpojit od dosky

ale k veci
skus nainstalovat tento keylogger malo by to logovat hesla vkladane v prihlasovacej obrazovke. pripadne skuste to niekto s winxp otestovat a povedzte jej viac (ja sa winxp vyhybam velkym oblukom )

http://www.blazingtools.com/xppl.html

no a ak to nepomoze treba skusit HW metodu, najjednoduchsia (najma pri kratkom hesle) co sa tyka prostriedkov je zistit co pise matka na klavesnici. co tak sa zamysliet prehrabat sa vo svojom kozmetickom kufriku a najst nieco co dokazes naniest na klavesy tak aby to nebolo vidiet (svetelne podmienky okolia si prisposobis) a pritom by sa to stlacenim klavesy rozmazalo/zmenilo tak aby to pisuci necitil (pripadne pomaha to aby to mati pisala v zhone). napada ma miniaturna kvapka bezfarebneho laku do stredu kazdej klavesy (ale urcite si v takomto niecom sikovnejsia a vymyslis nieco lepsie ) a ked budes mat tych 5 pismen staci len hladat, musi to byt nieco co sa lahko pamata