Ma nekdo zkusenos s temihlo repraky? Jsou dobry? Diky za odpovedi
Ma nekdo zkusenos s temihlo repraky? Jsou dobry? Diky za odpovedi
FUCKING INCREDIBLE!!!
no, ja je sice nemam, ale cetl sem na ne recenzi (tusim v computeru 19/03) a dopadly celkem dobre. Hlavne sou v poradnym dreve - sice trochu tezky, ale zvuk dobrej. Hlavne sou na svou cenu snad nejlepsi co znam. Kdyby jim fungovaly odkazy na Computer v pdf, dal bych ti link, teoreticky to je http://computer.cpress.cz/PDF/0319.pdf prakticky ale nefunguje (teda aspon ted)
1) ASUS M6A
2) Toshiba Portége R600-10U
3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.
no a moc nadšenej z nich nejsem,....pokud by jste je někdo chtěl tak je rád přenechámnebo vyměním za logitech Z-640 možnost osobního poslechu v Brně
Co říct k hodnocení, pokud hrajete hry a nebo sledujete filmy tak jsou,
bedničky super /za předpokladu, že můžete osolit s. woofer/. Nedostatek výkonu jsem taky necítil.... ale jsem smutnej z toho jak reprodukují hudbu....
ale myslím, že poměr cena/výkon je OK.
Pokud tyto udám, přemíšlím spíš o jiné kategorii repro tak 10 000,- se daj sehnat už "bedny" a né jen "bedýnky"
PS:vím že se dá utratit za bedny i víc, ale........
Ja si koupil Creative 5.1 5300, takovy maly sunky a zvuk je dost zkreslenej. ocela uvazuju o tvy nabidcePůvodně odeslal russianblue
Kolik bys za ty Geniusy chtel
![]()
ASUS A6T-AP017
můžeš si je přijít poslechnout, já za ně dal 3440 za 3100 jsou tvoje ale určitě se domluvíme /jsou 5dní jetý...../
Takze nebrat. Ja jsem chtel Logitechy Z-640 jenze v CC je zatim nemaji a ani nevi kdy je budou mit. Cetl jsem na ne recenzi a jsou solidni. Nekdo rikal ze jsou pekne hnusny,ale za tu cenu hodne muziky.
FUCKING INCREDIBLE!!!
já chtěl ty logitechy a termín do, kterej mě říkali byl 1-12-03 a to jsem sde ptal v velkoobchodech....
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)