Citace Původně odeslal Luks
Nevim co tady furt hovadite s Markama ty o nicem nevypovidaj.
a o com teda vypovedaju? nie si ty nejaky mudry? preco sa teda grafiky testuju 3d markom + hrami? ked si na rovnakej zostave otestujem dve karty a v 3d marku mi vyjdu vysledky 8000 a 9000 tak rozhodne nebudem povazovat vysledok 8000 za lepsi... samozrejme ze 3d mark o niecom hovori! ale mas pravdu, nie je to ani zdaleka vsetko.
ale myslim si, ze 3d mark je dost objektivny nastroj na testovanie. clovek ma aspon aku-taku predstavu o hrubom vykone grafickej karty.

Citace Původně odeslal Luks
A jeste neco.....ja mnel GF3Ti200 a po nataktovani byla o hooodne pomalejsi nez 5200 i 8500LE taktovanej byl lepsi nez ta GF3
ten tvoj prispevok ma vypovedciu hodnotu rovnu nule. ziadne fakty...
no zalezi dost na tom ako sa ti podarilo taktnut tu GF3. ta moja s taktom 250/550 dosahovala o cosi lepsie vysledky ako 8500LE taktovany na 250/476. taktovanie pamati robi svoje! takze o hoooodne pomalsia asi nebude... radeon 8500LE taktovany na 250/550 uz bol samozrejme o cosi vpredu, ale nebol to vobec priepastny rozdiel. v tvojom oblubenom 3d marku to bolo nejakych 150-200 bodov.

edit: na www.pctuning.cz je velmi dobra recenzia grafickych kariet do 3000KC. kazdy si urobi na to svoj vlastny nazor.