a o com teda vypovedaju? nie si ty nejaky mudry? preco sa teda grafiky testuju 3d markom + hrami? ked si na rovnakej zostave otestujem dve karty a v 3d marku mi vyjdu vysledky 8000 a 9000 tak rozhodne nebudem povazovat vysledok 8000 za lepsi... samozrejme ze 3d mark o niecom hovori!Původně odeslal Luks
ale mas pravdu, nie je to ani zdaleka vsetko.
ale myslim si, ze 3d mark je dost objektivny nastroj na testovanie. clovek ma aspon aku-taku predstavu o hrubom vykone grafickej karty.
ten tvoj prispevok ma vypovedciu hodnotu rovnu nule. ziadne fakty...Původně odeslal Luks
no zalezi dost na tom ako sa ti podarilo taktnut tu GF3. ta moja s taktom 250/550 dosahovala o cosi lepsie vysledky ako 8500LE taktovany na 250/476. taktovanie pamati robi svoje! takze o hoooodne pomalsia asi nebude...radeon 8500LE taktovany na 250/550 uz bol samozrejme o cosi vpredu, ale nebol to vobec priepastny rozdiel. v tvojom oblubenom 3d marku to bolo nejakych 150-200 bodov.
edit: na www.pctuning.cz je velmi dobra recenzia grafickych kariet do 3000KC. kazdy si urobi na to svoj vlastny nazor.![]()

Odpověď s citací