Citace Původně odeslal a_WerOOn
Citace Původně odeslal Halen
Citace Původně odeslal pitro
Dost divný - tuhle desku mám v De Luxe verzi od soboty, stejná grafika (od Inna) XP se SP1, procák 1800+ přetočenej někde k 2300+, grafiku taky přetočenou 3DMArk 2001- 8300 bodů .Jede mi to suprově.Jo, paměť 512 Mb, directy 9.0a, detonátory 45.23.Mně tahle grafárna zlobila s deskou FIC AN - 17 (Via).Bios jsem tam nechal, co tam byl.Něco jsi asi správně nedělal, akorát mě teda nenapadá co .
To jsem sam rad. Vsak to byla slusna prace a vsechno peclive slozeno a nainstalovano presne tak, jak se ma.

2 xberane1 - nainstaluj system znovu. Postup - Windws XP -> SP1 -> DX9 -> ovladace k desce -> ovladace VGA -> ostatni ovladace. Neprehazuj poradi instalace. Po nainstalovani kazde sady ovladacu a vzdy, kdyz to system vyzaduje, RESTARTUJ. V biosu zakaz - VIDEO BIOS CACHEABLE, SYSTEM BIOS CACHEABLE, jakykoli Thermal throttling, jakekoli SPREAD CENTRUM, AGP FAST WRITE. Melo by se to podstatne zlepsit, vid Romane (Pitro)
JJ to je fakt
mam to vse zakazane a mam na GF2 Ti pro 5600 bodu v 2001 marku

mozna by ale tento thread mel byt v sekci graf. karet co..??
nejsem si jist s cim presne je problem... ale diky za konstruktivni pripominky, dnes vecer mu to zkusim preinstalovat...