Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: CDRW LiteOn 24x nenacita

Standardní CDRW LiteOn 24x nenacita

hledal sem ale nikde sem to tu nenasel takze, mam problem s Liteon 24x10x40, vypalil sem cd bez problemu ale pak sem vzal RW dal sem ho premazat a vypalovacka hlasi cd neni v mechanice, at do ni dam jakekoliv cd tak chvilku trosku chrasti, kdyz se chci podivat co na cd je tak se mi sice otevre okno ale je prazdny, tak se ptam doslouzila uz vypalka ? Je to problem Laseru nebo neco v mechanice ?

diky

Standardní

SKUS reinstall XP (ale to je hovadina.....). Podla mna je to tak na reklamaciu....dost divne sa ti to sprava.

Standardní

reinstall je hovadina, udelalo to z niceho nic, navic uz mam tu vypalku dost dlouho a neco se napalila, takze bych to videl ze je asi v haji ale chci se ujistit

Standardní

jasne...mas pravdu...reinstall je hovadina....podla mna je to v prdeli.....skus to zreklamovat ak je v zaruke.

Standardní

v zaruce uz pres rok neni :-) ale uz mam objednanou liteon 52x32x52 za 1300,- sice mi to natrhne rozpocet ale neva, mrzi me jen ze sem chtel vydrzet jeste tak rok a pak koupit rovnou dvd palicku ale co se da delat

Standardní

Citace Původně odeslal okurkova sezona
    v zaruce uz pres rok neni ale uz mam objednanou liteon 52x32x52 za 1300,- sice mi to natrhne rozpocet ale neva, mrzi me jen ze sem chtel vydrzet jeste tak rok a pak koupit rovnou dvd palicku ale co se da delat
    zkoušel si čistící mokré cd ? možná laser je zaprasený. A nepoužíval si doufám celou dobu tu páldu i jako normální mechaniku na čtení cdček ? páč jestli ano, tak to ti pak laser rychle odejde.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

nejsem blbej abych vypaldu pouzival jako cteni cd, mechaniku sem vycistil, vsechno funguje jak ma, lezi mi tu na stole rozebrana cd se roztoci kdyz ho tam dam ale po chvilce se zastavi a nedeje se nic, takez to vypada na laser ze odesel

Standardní

nejsem blbej abych vypaldu pouzival jako cteni cd, mechaniku sem vycistil, vsechno funguje jak ma, lezi mi tu na stole rozebrana cd se roztoci kdyz ho tam dam ale po chvilce se zastavi a nedeje se nic, takez to vypada na laser ze odesel
    No nebylo na škodu se pro jistotu zeptat, takže laser, buď rád že ty cd páličky jsou aspoň tak levné, když už nic.
    ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
    6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
    1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
    23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION

Standardní

Citace Původně odeslal Spajdr
    No nebylo na škodu se pro jistotu zeptat, takže laser, buď rád že ty cd páličky jsou aspoň tak levné, když už nic.
    Ano....ta cena 1300 za 52/32/52 mi pravdupovediac vyrazila dych....ja som kupil pred 3 a pol mesiacom 48/24/48 za 2050 SK . O mesiac ju kamos kupil za 1800 SK a potom uz bola v akcii za 1500 SK ))

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nero 6.19 + Liteon LTC4816H (48x 24x 48x + 16x Combo Drive)
    Založil Anderle v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 16.10.2003, 09:22
  2. Plextor a vypal na 24x RW
    Založil Capi v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 04.10.2003, 12:14
  3. samsung 248-f a cdrw 24x
    Založil Orcus v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 14.09.2003, 11:49
  4. LiteOn 1786 PNST prípadne LiteOn 1770 NST