2Woodoo: ale, ale, snad jsem toho tak nenapsal. Odpovídal jsem 2Lipo, pokud vím Je tu snad sekce pro 3dfx/Sis/Matrox? Kdo má rád Radeony a FXa ..ten má svoji sekci

Alebo preto, ze to bola firma co kupila vasu milovanu, ospevovanu, ale v skutocnosti v tej dobe uz mrtvu firmu?
Tak se to holt dělá. Někdo, kdo má víc peněz, koupí konkurenci, aby žádná nebyla. Nebudeme tady polemizovat o tom, jestli by se 3dfx vyšvihla nebo ne, prostě ji nVidia koupila a je to. Nejsem na ni naštvanej, jen jsem chtěl říct, že GeforceFX si kvůli tomu, že má někde FX, .. nekoupím.

Asi by 3Dfx nebolo na predaj, keby mali SUPER MEGA chipy vyrobene a schopne predaja kariet s nimi.
A jak to víš? Vývoj byl v pořádku, nové čipy byly... Stačí jen pár dluhů, vůči společnostem, kterým 3dfx dlužila (je to pravda, dlužila dost peněz za nákup paměťových čipů.. nakoupila je za draho, ceny šly mezitím dost dolů 2x a potom to už za takovou cenu nešlo prodat)

Stale tu placete ako stare baby nad rozliatym mliekom....
Co radíš? Koupit si Radka nebo Nvidii? Tak to klidně udělej

P.S.: 3Dfx som mal rad ..........
jj.. souhlas ..přesně takhle píše naštvanej bejvalej voodoočkář , leč časy se mění.....

ps: ještě něco. Pamatujete jak to bylo s Kyrem I/II. Nebyl to vůbec špatný chip, prodával se celkem dobře až do té doby, co nVidia začala výrobce vydírat, že pokud budou brát Kyro II, nebude jim dodávat Geforce. Samo, že nVidia měla už nějaké renomé a kdo by chtěl přijít o takovej zdroj příjmů. Proto se ST vykašlala na Kyro III a z toho měla taky nVidia vítr.