Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: [phpBB 2.0.6] Preneseni databaze

Standardní [phpBB 2.0.6] Preneseni databaze

Chcel by som preniesť phpBB fórum ver. 2.0.6 z mysql.webzdarma.cz na normálne platený webpriestor, dá sa to urobiť cez zálohovanie v sekcii administrácia alebo sa musím hrabať v php kóde?

Standardní

ja si vzdy vyexportujem v PHP Adminovi databazu a v poho.....ale to v MySQL....neviem, ci to ide tak isto aj v PHPBB....s tym som ece nerobil

Standardní

Pretože už som to skúšal preniesť, iba na inú adresu, ale ono je to viazané na mysql server, tak som chcel vedieť, či sa dá zálohou dát / štruktúry preniesť na úplne nový server staré fórum.

Standardní

jasne ze to pujde, udelas dump soucasny databaze a ten potom naimportujes do nove db.Potom v konfiguraci fora prenastavis mysql server ze kteryho to bere data.

Standardní

Potreboval by som vedieť ako presne sa to robí. Som začiatočník a ani neviem, čo je dump databázy?

Standardní

prihlasis se na mysql.webzdarma.cz (pres toho jejich phpMyadmina), vlevo kliknes na nazev tvy databaze (pod ni jsou jmena tabulek), potom z pravyho okna vyberes export, zvolis "stukuru a data", vybrat vse, zaskrtnes poslat a ulozis ten soubor co ti vo vygeneruje.

import je pak nasledujici: na to novym mysql serveru (predpokladam ze tam taky mas pristup pres phpmyadmin) vyberes databazi, zvolis SQL a pod polem pro zadavani dotazu je na vyber upload souboru, tam vyberes ten soubor co sis ulozil pri zalohovani a das proved

hotovo

Standardní

ale bacha na toho PHP Admina....mne napr. na hoste robi to, ze ked tam dam, aby mi importoval ten *.txt subor, kde mam exportovane veci z MySQL, tak mi prikazy 'ze vraj prebehnu', ale neprida mi to do databazy. Je to ICH CHYBA!!! Tak to musim VZDY riesit tak, ze len ten cely text skopirujem ako text do toho okna, kde zadavas MySQL prikazy a vtedy to zbehne.....to len aby si vedel, ze aj taketo nieco je mozne

Standardní

No ja som čakal, že to jednoducho vyhodí okno, kam si to želám uložiť, ale ono to len vypíše hŕbu textu, ten mám teda skopírovať do txtčka?

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

musis tam zaskrtnout "save as..." -pak ti to vyprdne soubo, a ne text.
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

Citace Původně odeslal TuKE
    No ja som čakal, že to jednoducho vyhodí okno, kam si to želám uložiť, ale ono to len vypíše hŕbu textu, ten mám teda skopírovať do txtčka?
    alebo oznacit, stlacit CTRL + C, vytvorit novy file a CTRL + V

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Excel a propojeni databaze
    Založil Maxik v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 14.06.2005, 22:56
  2. Databaze CPU
    Založil None.cz v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 32
    Poslední příspěvek: 02.06.2005, 18:52
  3. [PHP] obrazky a databaze
    Založil Braindead v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 3